Samsung RL4353RBASL/EO, combină clasa A++ cu Full No Frost

Samsung RL4353RBASL/EO e un aparat frigorific cu un volum de 435 litri și cu eficiență energetică deosebită. La răcire nu se produce gheață deoarece e No Frost, această funcție fiind valabilă pentru congelator cât și frigider.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pentru un beneficiu suplimentar se poate opta pentru buy back. Arată excelent (lucru sesizabil din imaginea alăturată), iar înălțimea sa e de 185 centimetri… lucru care îl face ușor de poziționat oriunde. Puteți vedea că are culoarea inox și că mânerele sunt unele integrate așa încât să aibă un aspect minimalist.


Caracteristici

Frigorificul RL4353RBASL/EO e unul premium dotat cu cele mai utile funcții care fac utilizarea acestui aparat deosebit de ușoară. Printre aceste funcții se numără No Frost, debit multiplu, sistem de răcire All-Around Cooling, uși reversibile și mâner tip adâncitură.
Pe ușă e disponibil un ecran cu LED albastru digital. Probabil că era util un afișaj pe interior așa încât totul să fie mascat.
Congelatorul e unul foarte capabil deoarece poate răci 12 kilograme la 24 de ore.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi costul nu prea mare, fiabilitatea bună, No Frost, clasa de eficiență energetică bună (A++ cu un consum anual de 296kWh), nivelul de zgomot redus (41 decibeli) și debitul multiplu (e vorba despre ceva alternativ Multiflow, adică un sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi/orificii care fac ca temperatura să fie una uniformă).
Contra ar fi că nu are o înălțime cu 10 cm mai redusă pentru poziționarea sub trepte sau ceva de genul.

Concluzie

Dacă sunteți interesat de un aparat care să poată ține la rece o cantitate mare de alimente atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Volumul congelatorului e unul de 132 litri (suficient pentru cele 4 compartimente), iar al frigiderului e de 303 litri (pentru 4 rafturi, 5 suporturi la ușă și 2 compartimente de legume de fructe și legume).
Despre fiabilitatea produselor Samsung trebuie spus că e una bună, iar la nevoie aceasta poate fi extinsă cu ajutorul garanției extinse (la magazinele care au acest serviciu).

Te-ar mai putea interesa