Samsung RL40WGPS1

Combina frigorifică Samsung RL40WGPS1 e recomandarea mea pentru cei care un buget generos și doresc să facă o alegere ideală în special dacă doresc și ceva elegant și performant. Caracteristicile speciale ale acestuia sunt: designul argintiu, rafturile din sticlă, iluminarea LED, no frost, dozatorul dar și altele. Celelalte caracteristici le voi prezenta mai departe dar și specificațiile tehnice ale acestei combine. Iluminarea LED o vom găsi la interior pentru un consum mai redus de energie și o luminozitate mai ridicată, dar poate oferi și un plus de aspect alimentelor din acesta.  Are un design destul de reușit motiv pentru care nu ar trebui să lipsească dintr-o bucătărie nouă deoarece acesta îi va oferi un plus de eleganță acesteia. Chiar dacă are rafturi din sticlă, acestea rezistă până la 127 de kilograme de rezistență, vă spun asta pentru ca voi să nu vă faceți griji în cazul în care veți depozita ceva mai greu în acesta. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față

Caracteristici și specificații tehnice

Practic acest Samsung RL40WGPS1 se dorește a fi un frigider într-un alt frigider și poate fi de folos acesta funcție pentru anumite alimente care trebuie depozitate la temperaturi diferite de celelalte. Poate fi de folos și atunci când depozitați diverse alimente/mâncăruri care degajă mirosuri și nu doriți ca aceastea să se combine. Acesta se numește CoolSelect Zone și poate fi foarte bună oricând. Vine cu mai multe de păstrare a alimentelor, printre care amintesc: 0 zone (menține alimentele la o temperatură de 0 grade), Quick cool (ideal pentru răcirea băuturilor fără să vă faceți probleme că acestea vor îngheța datorită unui temporizator setat la 60 de minute), soft freeze (ideal pentru carnea proaspătă de orice fel) și cool (ideal pentru fructe și legume). Samsung RL40WGPS1 vine cu tehnologia no frost care dezgheață din când în când vaporizatorul pentru ca fructele sau legumele să nu se deterioreze prin depunerea de ghrață pe acestea.

Volumul net total e de 298 litri, care se împarte astfel: 213 litri frigider și 85 de litri congelator în 3 compartimente. Samsung RL40WGPS1 are sistem de răcire no frost atât în frigider cât și în congelator. Clasa de eficiență energetică a acestui RL40WGPS1 e A+ conform producătorului. Acesta are un singur compresor, un agent de răcire R600a și cântărește 75 de kilograme.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Samsung RL40WGPS1 are mâner ușor de folosit cu o singură mână și are o formă circulară, suport pentru ouă, frigiderul are compartiment pentru fructe, sistem de dezghețare automat, are un ecran LCD ușor de folosit care afișează modul ales și cu care se poate selecta ușor modul dorit fără a deschide frigiderul, arată foarte bine etc.

Minusuri: nu prea am ce să-i reproșez.

Concluzie

Combina frigorifică Samsung RL40WGPS1 e o combină reușită din punctul meu de vedere motiv pentru care nu ar mai trebui să stați pe gânduri și să treceți la fapte.

Te-ar mai putea interesa