Samsung RL40WGMG1

Combina frigorifică Samsung RL40WGMG1 face parte din noua serie de combine frigorifice care aduc câteva îmbunătățiri, dar vine cu același design elegant și cu tehnologia No Frost. De pe partea de design nu veți găsi modificări dar și așa arată foarte bine iar mânere sale sunt foarte confortabile. Tehnologia No Frost poate fi găsită și pe alte modele char și de la alți producători, iar scopul ei e același – de a menține cât mai proaspete alimentele fără depuneri de gheață. Deci congelatorul său vine cu dezghețare automată și nu va mai trebui să-l dezghețați manual vreodată. Deci sunt multe motive pentru care merită să optați pentru una ca acesta îl locul unei combine convenționale ar merita să dați niște bani în plus. RL40WGMG1 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față

Caracteristici și specificații tehnice

După cum am zis și sus, dispune de un sistem de răcire numit No Frost. Volumul său net e de 298 litri iar frigiderul său are 213 litri, deci e suficient de mare. Eficiența energetică A scoate în evidență consumul său mic, dar nu se poate compara cu modelele mult mai scumpe care au A+. Se poate observa că ușa frigiderului are un dispecer sau dozator de apă. Deci dacă vă place să beți apă rece și nu vă place să depozitați sticle pe ușa sa, atunci acest Samsung RL40WGMG1 e o alegere inteligentă. La interior observăm că are patru rafturi din sticlă și două tipuri de compartimente (legume/fructe și lactate). Chiar și congelatorul dispune de compartimente, acestea fiind trei la număr.

Are un finisaj pe gri-fumuriu și se poate observa că vine cu două mânere exterioare și nu incorporate. Deschiderea ușilor se face spre dreapta însă orientarea lor poate fi schimbată. Alte caracteristici care trebuie să le menționez ar fi: termostatul reglabil și iluminarea interioară. Modelele premium dispun și control electronic pe ușa frigiderului, motiv pentru care la acesta nu puteți avea astfel de pretenții. Ca la oricare alt aparat frigorific și la acesta primiți un suport pentru ouă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: avertizare sonoră pentru ușă deschisă, arată foarte bine, No Frost, mânere elegante și confortabile, spațioasă și dozator pentru apă.

Minusuri: lipsă filtru antibacterian.

Concluzie

Acest Samsung RL40WGMG1 e un aparat frigorific care-l recomand în special datorită caracteristicilor sale, design-ului și a tehnologiilor sale. Din păcate nu aduce prea multe modificări însă prețul rămâne neschimbat, motiv pentru care merită încercat.

Te-ar mai putea interesa