Samsung RL40PGIH1

Combina frigorifică Samsung RL40PGIH1 e una dintre acele modele care au un design plăcut și un finisaj pe culoare inox (se poate vedea și în poză). Are un volum de 298 l, eficiență clasa A+, Full No Frost, dispecer apă etc. Deci e un aparat frigorific de dimensiuni mari și bine izolat, motiv pentru care are eficiență energetică clasa A+. Mei precis, e vorba de o izolație din ciclopentan care nu o veți găsi la multe modele în acest buget. Alte caracteristici ale sale sunt controlul electronic al temperaturii și dozator apă. Nu știu câte alternative veți găsi la această combină dar eu vă zic că are un preț foarte bun chiar dacă nu are un volum peste 300 litri sau filtru antibacterian. Pentru a achiziționa un astfel de aparat, aveți nevoie de un buget generos deoarece RL40PGIH1 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Cam așa arată

Specificații tehnice

Sistemul de răcire e prezent în tot aparatul și împiedică depunerea gheții și deci alimentele să mențin proaspete pe o perioadă mai lungă. Frigiderul său dispune de 4 rafturi din sticlă, 4 suporturi pe ușă, compartiment fructe/legume, compartiment brânzeturi și un volum de 213 litri. Dacă nu vă deranjează unele aspecte ale acestui model, e combina perfectă pentru dumneavoastră. Deschiderea ușilor se face destul de ușor în special că forma mânerelor e foarte interesantă/reușită. E dotat cu avertizare sonoră ușă deschisă și reglare electronică a temperaturii. Chiar și congelatorul e spațios având 3 compartimente care împreună au 85 litri (volum net).

Chiar dacă din poze pare destul de mare, e compactă și are o înălțime de 188 cm și o adâncime de 68 cm. Alături de acesta veți primi un suport pentru ouă, dar nu și pentru sticle. Având în vedere că vine cu dispecer pentru apă, nu mai văd rolul unui suport pentru sticle.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are control electronic în partea exterioară a combinei, are dozator pentru apă rece, are finisaj pe inox, A+ care presupune un consum redus și se datorează izolației bune, No Frost, mânere confortabile etc.

Minusuri: nu are filtru antibacterian și ușile nu sunt reversibile.

Concluzie

Acest aparat frigorific numit Samsung RL40PGIH1 e un model recent introdus pe piață și din punctul meu de vedere are un preț atractiv pentru caracteristicile sale (în special eficiența A și controlul electronic al temperaturii). Dacă vă doriți o bucătărie elegantă cu electrocasnice pe culoarea inox, nu văd de ce nu optați pentru această combină.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung RL40PGIH1”

  1. Izolatia nu este din ciclopentan!!!
    Agentul de expandare este acest Ciclopentan.
    Deci izolatia este tot „scart” adica polistiren …

Comentariile sunt închise.