Samsung RL40HGIH

Combinele frigorifice Full No Frost au devenit tot mai accesibile aşa încât combina frigorifică Samsung RL40HGIH care are caracteristica de care spuneam anterior are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte mic în comparaţie cu capabilităţile sale. Fiabilitatea e una caracteristică electrocasnicelor Samsung, adică foarte bună, iar garanţia de maxim 4 ani (care poate fi obţinută contra cost) e una care spune totul despre calitatea de 5 stele.

Poze

Se poate vedea că are o culoare inox, dar materialul din care e făcut nu e inox deoarece dacă era aşa atunci greutatea sa era mult superioară şi acelaşi lucru se poate spune despre preţ. Din prima imagine vă puteţi face o părere despre cum arată l exterior, iar din a doua se vede interiorul care e bine compartimentat (frigiderul în 4-5 compartimente, iar congelatorul în 3). La final e un videoclip care prezintă funcţiile unui model similar dacă nu v-aţi putut dace o impresie din imaginile de alături.

Aşa arată la exterior
Interiorul e foarte încăpător

Specificaţii tehnice

Samsung RL40HGIH are No Frost atât la frigider cât şi congelator ceea ce înseamnă că nu trebuie să interveniţi în dezgheţarea şi decongelarea combinei. Volumul e unul mare deoarece are 304 litri, fiind împărţit în două. Frigiderul are rafuri din sticlă şi prezintă un compartiment pentru a păstra mai mult timp fructe şi legume.

Păreri pro şi contra

Pro cumpărarea ar fi preţul de puţin peste 1500 lei, agentul de răcire comun, iluminarea interioară cu led (ceea ce înseamnă că nu va consuma mult curent când se produce iluminarea). Clasa energetică e A+ ceea ce denotă eficienţa sa şi astfel chiar dacă vi se pare că are un preţ mare, pe parcurs o să enonomisiţi printr-o factură la curent mai mică.
Contra achiziţiei nu am ce să spun deoarece are un preţ ok şi vine de la un brand cunoscut şi apreciat.

Concluzie

Dacă vrei să-ţi achiziţionezi o combină frigo atunci ar trebui să mergi pe varianta uneia cu degongelare automată cum e Samsung RL40HGIH. Din păcate nu sunt clipuri ori preview-uri cu acest model, dar am găsit un clip cu un model superior care are cam aceleaşi funcţii.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung RL40HGIH”

  1. Eu detin acest model din toamna, daca nu ma insel si e foarte bun. Cand s-a luat curent o zi intreaga alimentele au stat pastrate la rece in mod intact. Nu stiam ca are o autonomie asa de mare fara curent deoarece la magazin nu era specificat dar acum sunt bucuroasa ca am facut alegerea de a il lua pe acesta.

Comentariile sunt închise.