Samsung RL39THCSW1

Samsung RL39THCSW1 e o combină frigorifică foarte bună deoarece e spațioasă, consumă puțin curent și e bine compartimentată. Vine ca o alternativă la Whirlpool WBE3111a+w și deși nu are No Frost e foarte ușor de întreținut. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar eu cred că e o soluție foarte bună pentru familii mari sau mici.

Poze

Se poate vedea că RL39THCSW1 e un model alb care se prezintă foarte bine la exterior, dar și la interior. Din a doua imagine se poate observa că e foarte bine compartimentată, frigiderul având 4 compartimente, iar congelatorul 3. Nu știu dacă se poate vedea din prima imagine, dar aparatul are un mâner de tip bară care e unul caracteristic combinelor din seria T. Acest mâner vine să pună un plus de eleganță asupra aparatului.

Exteriorul
Exteriorul
La interior
La interior

Specificaţii tehnice

Combina Samsung RL39THCSW1 vine cu un volum net total de 290 litri care e împărțit în 207 litri care reprezintă volumul frigiderului și 83 litri care reprezintă pe cel al congelatorului. Deoarece rafturile sunt din sticlă acest lucru are un impact pozitiv asupra aspectului interior.
Există unele modele de aparate frigo care te trezesc noaptea la cât de zgomotoase sunt, însă acesta e unul foarte silențios datorită nivelului de zgomot de 37 decibeli care e cu mult mai mic de cel produs de un aspirator.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; designul exterior și interior e unul de 10 stele, iar cine nu știe ar putea să-l catalogheze drept frigider premium; fiabilitatea e una bună ca la orice combină; e foarte ușor de întreținut, iar decongelarea și dezghețarea trebuie realizate o dată pe an… acuma depinde și de cât de solicitat e aparatul.
Contra: nu are No Frost, însă nu pierdeți mare lucru.

Concluzie

Pentru cei care se mută la casă nouă ori vor să-și schimbe vechea combină deoarece s-a stricat, le recomand acest model care e foarte performant. Utilizarea nu e deloc complicată, iar dezghețarea trebuie realizată de circa o dată pe an, după cum am spus mai sus. Nu vine cu un panoul de comandă ori alte chestii inutile și din această cauză cei vârstnici nu vor avea probleme în a utiliza acest electrocasnic.

Te-ar mai putea interesa