Samsung RH68B8541S9/EF, side by side mare pe inox

Un side by side ceva mai mare avem în imaginea prezentată mai jos și care se adresează unui anumit segment de clienți. Vorbim de o capacitate de 627 de litri adică cât două frigidere modeste. Acest aparat se numește Samsung RH68B8541S9/EF și față de restul are caracteristici speciale ca Food Showcase, Twin Cooling Plus și Conversie Smart 5 in 1. Toate acestea nu le veți găsi pe orice aparat frigorific, în special cele accesibile. Evident că acestea influențează destul de mult prețul de vânzare al aparatului dar vor fi destul de utile în conservarea alimentelor.

Ziceam că e destul de scump dar din anumite puncte de vedere are un preț justificat. Un produs premium nu stă fără de orice brand de aceea trebuie să luați în calcul un buchet mult mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Sunt câteva motive pentru care l-aș recomanda, doar că poate îi lipsesc anumite caracteristici de care aveți voi nevoie. Aparatul este destul de bine dotat iar o listă cu aceste dotări mai speciale o aveți în partea de jos:

  • Food Showcase nu este o caracteristică nouă am mai văzut-o la branduri precum LG. aceasta vă oferă posibilitatea să deschideți parțial ușa frigiderului pentru a lua anumite alimente sau recipiente de pe ușa frigiderului. Astfel nu mai sunt pierderi atât de mari și evident consumul de energie rămâne scăzut.
  • Tehnologia de conversie 5 în 1 fără diverse moduri de utilizare a aparatului adică congelatorul/frigiderul poate fi oprit separat sau transformați congelatorul într-un frigider mai mic, dar nu și invers.
  • Twin cooling Plus este o tehnologie destul de des întâlnită pe aparatele frigorifice de la acest brand,  iar aceasta oferă doi curenți de aer independenți astfel încât mirosurile să nu ajungă din frigider în congelator și invers
  • Metal coolling ajută la menținerea mai bună a temperaturii din frigider și după cum se și numește, este o parte metalică în partea posterioară a frigiderului
  • În congelator avem un Ice Maker poziționa pe ușă care este conectat direct la dozatorul din față.

Concluzie

Dacă Samsung RH68B8541S9/EF vi se pare cam mare pentru bucătăria voastră, Vă recomand instalare sa în mobilierul din bucătărie, astfel nu mai pare chiar atât de mare. Nu este un aparat incorporabil dar se integrează foarte bine în orice spațiu datorită liniilor drepte și designului minimalist.

Te-ar mai putea interesa