Samsung RH56J6917SL, frigorific în stil american

Dacă te interesează un frigorific cu funcții premium și cu o capacitate mare vă recomand modelul Samsung RH56J6917SL. Acest side by side e unul cu o capacitate de 555 litri și cu două uși care se deschid în stil fluture. Frigorificele acestea în stil american sunt tot mai apreciate în Europa vestică precum și în România.
Are și dispenser de apă și gheață. Din manualul de utilizare reiese că aparatul trebuie conectat la o sursă de apă potabilă, însă apa de la robinet nu e potabilă în țara noastră decât după fierbere datorită sistemului de apă-canal care e deficitar. Mai ar fi și varianta umplerii rezervorului de apă cu apă de la bidon/sticlă, însă disponibilitatea rezervorului depinde de serie.

Modelul Samsung RH56J6917SL vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar acest aparat e dotat cu cele mai noi tehnologii cum ar fi Multiflow, Twin Cooling și compresor cu Inverter.


Avantaje

Modelul de față vine cu o capacitate mare de 555 litri și cu un consum energetic redus clasa A+. Per an aparatul are un consum de 452 kWh.
Caracteristica No Frost presupune că aparatul nu produce gheață, iar asta face ca întreținerea aparatului să fie mai ușoară.
Este un frigider de top care are 5 compartimente pentru diferite tipuri de alimente așa încât fiecare membru al familiei să fie mulțumit. Partea de frigider are 5 suporturi la ușă pentru ca dvs. să puteți depozita și alte feluri de alimente ori băuturi.
Frigiderul și congelatorul au răcire individuală prin intermediul tehnologiei Twin Cooling Plus. Congelatorul e poziționat în spatele ușii care are dispenserul.

Concluzie

Dacă ești interesat în a achiziționa un frigorific cu un volum mare și cu multe funcții utile atunci îți recomand modelul RH56J6917SL de la Samsung.
Pentru a vedea mai bine cum arată am pus alături un clip. Poți sesiza de la distanță că e vorba despre un aparat premium care îți va fi de folos pentru stocarea unei cantități mari de alimente sau băuturi.

La interior totul se va vedea foarte bine deoarece are iluminare LED. Acest tip de iluminare e foarte puternică și consumă extrem de puțină energie.

Te-ar mai putea interesa