Samsung RF56J9041SR/EO, side by side cu Triple Metal Cooling

Samsung RF56J9041SR/EO e un side by side modern cu tehnologie de răcire numită Triple Metal Cooling. Acesta e perfectă pentru dacă vă doriți să modificați din când în când temperatura și alimentele să fie conservate perfect. Aceste tipuri de aparate frigorifice reprezintă segmentul de top și chiar nu vă veți putea plânge de loc de depozitare, pentru că acum avem rafturi foarte spațioase. Acesta are o lățime de 90 cm, deci nu e chiar așa de mutat și consider că ar fi bine să-l puneți pe peretele cu mobilierul.

Din poze se vede clar că discutăm de o variantă mare cu 4 uși, iar acest tip de aparat chiar recomand deoarece nu veți avea pierderi de temperatura ca și la variantele cu 2 uși. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Avem un panou de comandă pe ușa din stâng care e foarte vizibil și mai toți producătorii oferă astfel de butoane, dar și opțiuni de setarea temperaturii.  Poate fi comparat cu două combine datorită spațiului de congelare oferit. Designul argintiu dă un plus de eleganță bucătăriei și mânerele sunt foarte bine evidențiate chiar dacă sunt integrate. Poate că pentru unii, acest aparat e cam scump, însă eu consider că are un preț justificat.

Păreri pro și contra

Sistemul de dezghețare al aparatului e unul automat pentru că are tehnologie No Frost care are un control bun al umidității. Interiorul e bine organizat, mirosurile nu se vor amesteca și fiecare aliment își are locul. Poza de sus e una de prezentare, voi puteți organiza ceva mai bine interiorul și veți găsi cu ușurință fiecare aliment. Nici nu e nevoie de un raft dedicat pentru sticle, deoarece are suport pe ușă pentru sticle nu foarte mari. E un aparat premium care consumă puțin și pe deasupra e și silențios.

Samsung RF56J9041SR/EO are o mașină de făcut gheață în frigider, astfel că dozatorul poate oferi și cuburi de gheață sau doar apă rece. Are un congelator de peste 200 de litri și aveți compartimente diverse și chiar suporturi pe ușă pentru pungi sau pachete de alimente de dimensiuni diferite.

Te-ar mai putea interesa