Samsung RF50K5920S8/EO, frigorific de 486 l cu No Frost şi All Around Cooling

Samsung RF50K5920S8/EO e un frigorific în stil american cu un volum net de 486 litri dotat cu All Around Cooling, adică un fel de Multiflow (distribuirea a aerului rece pe mai multe căi la nivelul fiecărui raft).

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care modern cu 4 uşi şi suficient spaţiu de stocare pentru câte alimente doriţi să ţineţi la rece.
Din poza de alături se poate vedea că aparatul e unul aspectiv cu design inox şi panou de comandă tactil (touch).


Păreri pro şi contra

Side by side-ul Samsung RF50K5920S8/EO are şi caracteristică Triple Cooling care asigură o temperatură optimă în cele 3 compartimente fără ca mirosurile să se amestece.
Pe an are un consum energetic de 410 kWh, iar din această cauză are clasa A+ de eficienţă energetică.
Acest aparat e pentru cei pretenţioşi întrucât temperatura va fi mereu aproximativ aceeaşi prin intermediul Precise Chef Cooling. În acest fel fluctuaţiile de temperatură vor fi la minim până la 0,5 grade (plus sau minus).
Caracteristica No Frost e prezentă în cazul acestui model şi se referă la faptul că răcirea are loc fără producere de gheaţă. În felul acesta nu e nevoie de dezgheţare.
Chiar dacă e un aparat mare nu produce mult zgomot deoarece are un nivel de zgomot de 42 decibeli.
Probabil că sunteţi interesaţi şi de dimensiunile sale care sunt de 79x74x192 LxAxÎ cm. Greutatea aparatului e una de 113 kg, şi în felul acesta va trebui ca minim 3 persoane să mute aparatul.
Performanţele în răcire sunt foarte bune, iar congelatorul are capacitate de congelare de 10kg la 24 ore.
Aparatul are caracteristica Zona Cool Select Plus care presupune că diverse compartimente pot fi transformate din frigider în congelator prin intermediul a 4 trepte de temperatură 3, -11, -5 sau -23 grade.

Dacă aveţi suficient spaţiu atunci un astfel de aparat precum acest side by side (frigorific în stil american) ar fi numai bun datorită versatilităţii de care dă dovadă, a capacităţii mari şi a întreţinerii uşoare.

Te-ar mai putea interesa