Samsung RB41R7837S9/EF, combină frigorifică cu control touch

Samsung RB41R7837S9/EF face parte din segmentul premium, se vede după aspect și dotări. Finisajul argintiu e tot mai popular pentru că e căutat de mulți utilizatori pentru că e modern. Controlul temperaturii sau alegerea unor funcții se face ușor cu ajutorul panoului de control așezat pe ușa frigiderului. Combinele frigorifice sunt mai înguste, adică au o lățime de circa 60 cm, însă pot fi și excepții în acest sens.

Interiorul arată foarte bine, în special când puneți alimente în el și ele sunt foarte bine iluminate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Clasa energetică A++ e tot mai prezentă pe noile modele și e pentru un consum foarte mic de energie. Toate acele tehnologii noi și materialele de calitate fac ca aparatul să fie eficient. E inclus un compartiment pentru lactate dar și un suport pentru ouă, acestea fiind standard la multe modele.

Se poate alege funcția dorită de pe ușa frigiderului, iar aici mă refer la congelare rapidă, răcire rapidă și mod vacanță (în caz că sunteți plecat și vreți un consum redus). Sunt și alte setări care le puteți face pentru alimentele care urmează să le conservați și se ține cont de preferințele utilizatorului.

Păreri pro și contra

Sunt multe dotări și caracteristic speciale care nu le veți găsi pe alte modele: compresor Digital Inverter, control touch, congelator cu capacitate mare de congelare, funcționare silențioasă, sertar pentru carne, tehnologie de răcire independentă (Twin Cooling Plus), rafturi speciale și altele. Se poate lăuda cu o autonomie fără curent bună, în caz că rămâneți în pană de curent sau poate vreți doar să faceți curat. Arata foarte bine cu acea lumină albastră între uși, astfel că aparatul iasă mai bine în evidență indiferent că aveți sau nu o lumină pornită.

Samsung RB41R7837S9/EF poate fi ales dacă vă doriți o combină mai specială și veți vedea că pe uși are rafturi deosebite care pot fi aranjate și pe înălțime (e ideal pentru sticle, borcane mici sau mari). Producătorul s-a gândit foarte bine când a conceput acest aparat și se vede că are mulți ani de experiență în domeniu.

Te-ar mai putea interesa