Samsung RB41J7835SR, combină frigorifică cu răcire All-Around

Combina frigorifică Samsung RB41J7835SR e una dintre cele mai mari variante de pe piață de la acest brand. Merită să o luați chiar dacă e mai scumpă pentru că oferă tehnologii avansate: SpaceMax (mai mult volum pentru aceleași dimensiuni), All-Around Cooling (răcirea e mai uniformă), Fresh Zone (pentru carne și pește), Full Open Box (un compartiment special la congelator), LED (alimentele sunt mai vizibile), Digital Inverter (compresor inteligent care reduce din consum), No Frost (răcire fără gheață la interior), control digital (ușor de controlat fiind poziționat pe ușa frigiderului).

Nu oricine și-o permite datorită prețului piperat, însă nu sunt multe combine cu un volum peste 400 litri.  Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are același sistem de răcire ca multe alte combine premium – No Frost, și acesta reduce din consumul de energie. Astfel că această combină frigorifică are un consum anual de numai 288 kWh (pentru un volum net de 410 litri). Acel sistem de răcire ajută congelatorul în sensul că sistemul de dezghețare nu mai e manual, ci automat.

Congelatorul are un spațiu interior generos 130 litri, care e împărțit în 3 compartimente generoase. Capacitatea de congelare e generoasă și vă poate fi de folos ori de câte ori faceți mai multe cumpărături – 15 kg la 24 de ore. Panoul de control e digital și funcțiile sunt următoarele: holiday și avertizare sonoră pentru ușă deschisă.

Păreri pro și contra

Chiar dacă are un volum generos, la interior nu sunt sunt multe rafturi din sticlă, deoarece are compartimente special, suporturi și chiar acel raft pentru sticle. Oricum, nu cred că veți cumpăra chiar atâtea alimente, astfel încât să nu aveți loc și unele pot fi puse pe ușă dacă sunt sticle mici sau conserve.

Samsung RB41J7835SR face parte din cea mai nouă generație de aparate frigorifice de dimensiuni generoase de la acest brand. Se poate observa că e vorba de un aparat premium (datorită finisajelor elegante) și are o înălțime generoasă. Pentru a nu ocupa spațiu, aceste aparate au o lățime de numai 60 cm. Frigiderele sunt mai late și scunde, dar nu sunt chiar atât de avansate precum combinele frigorifice.

Te-ar mai putea interesa