Samsung RB41J7235SR/EF, model No Frost de 410 litri

Samsung RB41J7235SR/EF este o combină frigorifică modernă cu aspect plăcut care se adresează persoanelor interesate de ceva cu un volum foarte mare şi No Frost (acea caracteristică prin care răcirea se realizează fără producere de gheaţă).

Modelul de faţă vine preţ bun Vezi prețul special de azi », şi pe aceşti bani primim un aparat care nu doar are piese ok, ci arată formidabil. Acest lucru poate fi sesizat din imaginea de alături.


Păreri pro şi contra

Compresorul frigorificului Samsung RB41J7235SR/EF e unul de tip Digital Inverter care e durabil (garanţia sa e de 10 ani), eficient energetic şi silenţios.
Probabil că una dintre cele mai mari avantaje ale aparatului e că nu are nevoie de dezgheţare întrucât tehnologia No Frost împiedică acumularea de gheaţă. Caracteristica No Frost e de tip Full, adică la frigider şi la congelator.
Legat de consumul energetic trebuie menţionat că pe an are un consum de 288 kWh, iar din această cauză are clasa A++ de eficienţă energetică.
Volumul net al aparatului e de 410 litri, fiind împărţit în 280 litri ai frigiderului şi 130 litri ai congelatorului. Acest volum impresionant e posibil prin faptul că are nişte dimensiuni ceva mai mari de 60x65x202 LxAxÎ cm.
Pentru economii suplimentare acest model are Modul vacanţă care foloseşte mai puţină energie atunci când uşa frigorificului nu e deschisă pentru perioade îndelungate de timp.
Uşile sunt unele reversibile, adică se pot monta aşa încât să vă convină. Iar, ceva legat de mâner e faptul că aparatul are iluminare albastră la mâner aşa încât să poată fi văzut mai bine.

Dacă vă doriţi un frigorific premium ca design şi funcţionalitate atunci modelul de faţă ar fi numai bun.
Pe lângă facilitatea No Frost are şi sistem All-round care face ca răcirea să se facă pe toată suprafaţa în mod egal. E Multiflow, dar cu altă denumire, şi ajută la o păstrare uniformă a produselor.
La capitolul siguranţă acest model are semnal audio atunci e uitată uşa deschisă.

Te-ar mai putea interesa