Samsung RB38R7717S9/EF, combină 382 litri clasa A++ cu Twin Cooling Plus

Samsung RB38R7717S9/EF e o combină frigorifică premium cu caracteristici precum No Frost şi Twin Cooling Plus. Prima asigură răcire fără gheaţă, iar a doua presupune că fiecare compartiment (din cele două) are propriul circuit independent. Cu răcire independentă nu se amestecă mirosurile.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu aspect premium. Probabil că nu se vede din poze, dar e un electrocasnic cu uşi reversibile, adică acestea pot fi reglate să se deschidă în ce parte doriţi.

Păreri pro şi contra

Combina Samsung RB38R7717S9/EF+ e una cu un consum anual de 280 kWh, iar din cauza aceasta are clasa A++ de eficienţă energetică. Autonomia de funcţionare e una mare de 18 ore, iar din această cauză în cazul unei pene de curent alimentele nu se vor altera. Se economiseşte mai mult curent şi prin faptul că are mod vacanţă – pentru momentele în care uşa nu e deschisă pentru mult timp.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul normal de 39 decibeli, iar din această cauză putem spune că e un aparat frigorific silenţios.
Dimensiunile aparatului sunt unele bune e 60x65x192 lxaxî cm. În felul acesta primim un aparat care nu va ocupa prea mult loc. Iar, greutatea sa e una de 73kg.
Precum alte aparate moderne şi acesta vine cu compresor modern de tip Invertor. Acest lucru presupune că acesta se reglează automat în funcţe de necesarul de răcire.
Aparatul are şi funcţie CoolSelect Plus care presupune că pot fi setate 4 moduri pentru diferite tipuri de alimetne, aceste moduri sunt: cool 2 grade, chill -1 grad, soft freeze -5 şi freeze -15-23 grade.
Şi rafturile de pe uşa frigiderului pot fi reglate în diverse moduri aşa încât sticlele sau borcanele să încapă cât mai bine şi cât mai multe.

Un astfel de aparat se adresează persoanelor interesate de ceva fiabil, aspectiv, economic şi cu capacitate mare. Bonusurile sunt facilităţile de reglare a temperaturii şi a rafturilor de pe uşă precum şi altele.

Te-ar mai putea interesa