Samsung RB38J7805SA, combină cu Total No Frost și Digital Inverter

Combina frigorifică Samsung RB38J7805SA e varianta mai mare a acestei serii și pot spune că nu se adresează oricui. Sunt puține persoane care preferă combine mari și scumpe. Cam fiecare combină vine cu ceva diferit, acesta iasă bine în evidență cu finisajul grafit metalizat, controlul electronic și iluminarea albastră din zona mânerelor. Discutăm de un brand popular și experimentat, deci fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. Un astfel de aparat frigorific îl alegeți pentru o perioadă de câțiva ani, deci nu văd de ce ați lua ceva mai ieftin.

Veți observa destul de mult volum la interior, iar compartimentele speciale sunt ideale pentru a conserva mai bine anumite alimente (fructe, legume, carne proaspătă sau pește). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

E evident că are Full No Frost pentru că dezghețarea congelatorului e automată. Volumul acestui aparat e de 384 litri din care 130 litri aparțin congelatorului. Nu veți găsi multe combine care să aibă congelatoare cu 3 compartimente atât de mari, iar acesta impresionează cu acea capacitate de congelare – 14 kg la 24 ore. Pe an acest model consumă puțin, iar voi vă puteți ghida după clasa energetică – A++.

La capitolul design, acest aparat frigorific are culoare argintie, inox antiamrepntă, mânere orizontale integrate, uși cu deschidere spre dreapta, iluminare interioară. Mie îmi plac modelele cu mânere integrate deoarece au un design mai simplu. Ca oricare alt model similar și acesta are sistem antibacterian.

Păreri pro și contra

E un model înalt care trebuie luat în calcul în acest buget și am observat că amprentele nu se văd pe o culoare atât de deschisă. Sistemul de răcire e avansat și eficient, compartimentul Full Open Box mi se pare a fi o idee bună dacă vreți să luați o pungă de alimente din capăt. Suporturile de pe ușă pot fi organizate în multe feluri pentru sticlele sau borcanele mici care nu vor fi puse pe rafturi.

Samsung RB38J7805SA arată foarte bine și dacă vi se pare prea scumpă, alegeți una mai mică din aceeași serie. Prezentarea de jos cred că va fi de folos pentru cei indeciși, însă varianta de sus mi se pare ceva mai bine dotată.

Te-ar mai putea interesa