Samsung RB38A7B5DAP/EF, combină BeSpoke personalizabilă

Am văzut tot felul de aparate frigorifice, unele mai interesante decât altele, însă un brand a ieșit mai bine în evidență datorită designului personalizabil. Este vorba de Samsung cu noua gamă BeSpoke care acoperă o gamă largă de aparate. Combina de jos Samsung RB38A7B5DAP/EF este una dintre le însă nu se livrează cu panourile frontale, dar pot fi montate ulterior de care vă plac mai mult (albe, roz, argintii etc, în funcție de disponibilitate și preț). Evident că veți ieși puțin mai scump comparativ cu una care are panouri deja montate, însă poate vă doriți o bucătărie mai colorată.

Voi decideți care vi s-ar potrivi mai mult, plus că mai toate combine au aceleași dimensiuni, diferențe majore pot fi doar la dotări și poate că nici nu aveți nevoie de un model prea special. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Ca să vă faceți o idee, modelul prezentat are un volum mare – 390 litri, și vă puteți face o idee doar când vă uitați la interior (spațiul de pe rafturi și suporturi, mărimea sertarelor). Numai frigiderul are 3 sertare, care unul în care se poate pune carne proaspătă sau chiar pește. Celelalte două sunt pentru fructe și legume, din care unul are acel control al umidității.

Acum aveți loc și pentru sticle fie pe ușă, fie pe raftul dedicat (metalic) sau dacă nu-l folosiți, îl puteți scoate pentru a face mai mult loc pentru alimente.

Aceste modele BeSpoke nu au panou de control pe ușă deoarece doresc să ofere un design cât mai minimalist, ci meniul se află la interior și este destul de ascuns, fiind pe alb cu iluminare albastru (în partea stângă la interior lângă sertarul Optimal Fresh).

Nu puteți compara aparatul cu unul de la producători ca Heinner, Artci etc. deoarece vorbim de un nivel de calitate diferit, plus tehnologii mult mai noi: Metal Cooling, All Around Colling, acele sertare speciale de care vă ziceam mai sus etc.

Concluzie

Dacă vă place ideea de aparat care să arată bine pe lângă mobilier, Samsung RB38A7B5DAP/EF poate fi acela sau alegeți unul care are deja acele panouri (Samsung RB38A6C1CS9/EF e pe inox).

Te-ar mai putea interesa