Samsung RB38A7B5322/EF, combină de culoare neagră cu No Frost

Samsung RB38A7B5322/EF e un aparat premium pentru persoanele interesate de ceva cu multe dotări și care să arate bine. Nici consumul de curent nu e prea mare deoarece e vorba despre clasa C de eficiență energetică.
Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii aceștia primim un aparat din categoria premium și din gama Bespoke. Acest ultim lucru înseamnă că aparatul e unul căruia îi poate fi schimbată culoarea prin înlocuirea panourilor frontale.

Avantaje și dezavantaje

Combina Samsung RB38A7B5322/EF e una care vine cu o multitudine de lucruri avantajoase pe care am să le enumăr alături:
– Are No Frost așa încât răcirea să nu producă gheață. În acest fel nu e nevoie să dezghețăm aparatul.
– Are o multitudine de opțiuni pentru păstrarea la rece a sticlelor. Aici mă refer la raftul opțional pentru sticle de vin.
– Frigiderul și congelatorul au sisteme separate de răcire, lucru numit Twin Cooling Plus.
– Vine cu dotarea Cool Select+ care presupune că se poate transforma congelator în frigider și alte lucruri similare.
– Fructele și legumele vor fi păstrate ca proaspete mai mult timp prin intermediul sertarului numit Humidity Fresh+. Acesta oferă posibilitatea controlului umidității prin intermediul Humidity Control.
– Cum ne-a obișnuit Samsung, spatele e unul ușor de curățat (Easy Clean) întrucât are Clean Back. Acest lucru presupune existența pe spate a unui capac.
– Nivelul de zgomot e unul redus deoarece e de 35 decibeli, adică sub medie.
– Consumul energetic e unul de 169 kWh, iar clasa este C. În caz de întrerupere a curentului acest aparat are autonomie de funcționare fără curent de 9 ore.

Dimensiunile aparatului sunt unele ceva mai mari de 60x66x203 lxaxî cm, iar greutatea e de 81 kg. În felul acesta putem spune că datorită volumului net de 387 litri are și niște dimensiuni puțin peste medie.