Samsung RB38A6C1CS9/EF, combină BeSpoke pe inox

Combina frigorifică Samsung RB38A6C1CS9/EF face parte din populara gamă de aparate BeSpoke care după cum bine știți, pot fi personalizate puțin (panourile frontale pot fi înlocuite) și se integrează bine în mobilier (parțial). Acestea au un design minimalist astfel că arată bine lângă mobilier, dar iasă în evidență datorită culorii. Unele combine sunt disponibile fără panouri frontale, astfel că va fi mai ușor și accesibil să le personalizați.

Fiecare generație de aparate de la acest brand este mai deosebită, iar dacă v-ați gândit să schimbați și mobilierul din bucătărie, puteți să incorporați parțial combina din imagine. Astfel, nu mai pare atât de mare și nici nu ocupă spațiu în plus. Cât despre preț, pot spune că nu este chiar de neglijat, însă oferă destul de multe ca să-l justifice.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Tehnologia Total No Frost este standard pe mai toate combinele frigorifice adică aveți doar dezghețare automată și nu veți mai vedea gheață pe pungile cu legume, astfel că va fi mai ușor să le scoateți.

Din imaginile de prezentare se poate vedea că alături de acesta puteți pune și un congelator dacă vă doriți mai mult spațiu pentru congelare și înălțimea aparatului va coincide cu cea a combinei. Mai sunt și alte aparate BeSpoke interesante: cuptoare incorporabile, cuptoare cu microunde etc. Dacă vă place Samsung, atunci cea mai bună soluție e să optați doar pentru aparate de la acesta.

Nu sunt chiar ieftine dar aveți dotări de top, iar pe modelul de sus se poate vedea că are un interior destul de impresionant chiar dacă nu este mai mare decât altele (SpaceMax), aerul rece circulă uniform (All-Around Cooling), temperatura este constantă datorită plăcuței metalice din spate (Metal Cooling), sertar cu control al umidității, iar funcțiile de congelare și răcire rapidă nu lipsesc.

Concluzie

Samsung RB38A6C1CS9/EF a fost concepută pentru anumiți utilizatori și de acea nu aș putea să o recomand oricui, iar dacă e să vă recomand un alt model similar, acela ar fi Samsung RB38T602CSA/EF care nu face parte din seria BeSpoke, dar este la fel de mare.

Te-ar mai putea interesa