Samsung RB37K63632C/EF, model negru cu Full No Frost

Samsung RB37K63632C/EF e un aparat frigorific premium cu un design aparte şi cu caracteristica Mood Lighting (are legătură cu iluminarea).
Poate ţine la păstrat o cantitate mare de alimente întrucât are un volum net de 367 litri, iar caracteristica No Frost e prezentă.

Acest model vine la preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine vizual şi dpdv al caracteristicilor.


Păreri pro şi contra

Modelul Samsung RB37K63632C/EF e unul al anului acesta, iar din această cauză interiorul a fost optimizat să fie cât mai încăpător fără ca exteriorul să fie mai mare. În acest sens aparatul are următoarele dimensiuni: 60x69x200 LxAxÎ în cm.
E dotat cu wi-fi, iar dacă vreţi să-l conectaţi într-un ansamblu smart atunci acest lucru e posibil.
Este un aparat destul de economic deoarece consumul anual e unul de 259 kWh căruia îi corespunde clasa A++ de eficienţă energetică. Acest consum redus de energie e datorat compresorului Digital Inverter cât şi multor optimizări. Un astfel de compresor e foarte durabil (are garanţie 10 ani), silenţios şi economic… după cum am menţionat mai sus.
Aparatul are un nivel de zgomot sub 40 decibeli, adică 38db. E un nivel de zgomot ceva mai scăzut decât în cazul altor modele.
Compartimentarea e una realizată bine prin faptul că frigiderul are un volum net de 269 litri şi congelatorul are 98 litri. Partea de frigider are 3 rafturi din sticlă securizată şi 6 suporturi la uşă, pe când congelatorul are 3 compartimente şi o capacitate de congelare de 13kg.
Rafturile/suporturile de pe uşă pot fi aranjate aşa încât să vă încapă cât mai multe alimente.
Dacă alte branduri au Multiflow, acesta are acelaşi lucru însă sub o altă denumire – All-around. Acesta presupune că aerul rece e suflat prin multiple orificii.

Acest model se adresează persoanelor interesate de ceva aspectiv şi cu o mulţime de funcţii utile. Cele mai importante funcţii ar fi No Frtost şi All Around Cooling. No Frost este capabilitatea aparatului de a răci fără a produce gheaţă. În acest fel nu trebuie să dezgheţăm aparatul.

Te-ar mai putea interesa