Samsung RB37J546VSA/EF, combina frigo clasa A3+ cu No Frost

Samsung RB37J546VSA/EF e un aparat care intră în categoria combină frigorifică, iar capacitatea e de 353 litri. Vorbim despre un volum net de 353 litri, ir din această cauză combina are o înălţime ceva mai mare de 201 cm.

Un astfel de aparat vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care arată bine şi e uşor de utilizat.
Din imaginea de alături se poate vedea că acest aparat are culoare inox şi că are un panou de comandă pe uşa frigiderului. Nu ştiu dacă se poate vedea din imagine, dar aparatul are caracteristica „uşi reversibile”. Acest lucru presupune că uşile pot fi montate cu deschidere spre stânga sau dreapta.


Păreri pro şi contra

Combina frigorifică Samsung RB37J546VSA/EF e una care beneficiază de un consum redus de electricitate. În felul acesta are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum de 183 kWh pe an.
Compresorul e unul digital inverter şi de aceea putem spune că şi acesta contribuie la un consum energetic redus.
Autonomia de funcţionare fără curent e de 16 ore, perioadă în care nu se strică alimentele.
Aparatul are nişte dimensiuni de 60x67x201 cm (lxaxî), iar în funcţie de acestea vedeţi dacă încape în debaraua ori locaţia unde doriţi să amplasaţi.
Are ceva similar Multiflow, adică All Around Cooling. Acest lucru presupune că aerul rece e răspândit uniform în întreg aparatul.
La frigider pe uşă avem rafturi care pot fi montate în 6 moduri. În felul acesta beneficiem de flexibilitate în a pune sticle/borcane/pahare de diferite mărimi.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot al acestui aparat trebuie spus că nu este deloc gălăgios cu un nivel de zgomot de 39 decibeli.
No Frost presupune că răcirea se realizează fără acumulare de gheaţă.

Samsung e un brand cunoscut în domeniul electronicelor, iar la capitolul electrocasnice stă la fel de bine. Produsele sale sunt unele cu multe facilităţi, economice (dpdv al consumului energetic) şi fiabile (ţin mult).
Garanţia standard a aparatului e de 5 ani, dar poate fi extinsă până la 5 ani.

Te-ar mai putea interesa