Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung RB37J501MB1/EF, combină frigorifică pe culoarea antracit

Combina frigorifică Samsung RB37J501MB1/EF are un aspect plăcut pe antracit și design minimalist, adică sunt mânere integrate. Panoul de control al aparatului se află pe marginea de sus a aparatului, pe partea interioară. Cu alte cuvinte, trebuie să deschideți ușa pentru a seta temperatura aparatului. Aparatul acesta oferă mai mult spațiu la interior datorită tehnologiei SpaceMax. La interior veți găsi loc pentru orice aliment și chiar pentru sticle de vin.

Vorbim de un model mare cu capacitate mult peste medie, iar dotările sunt cele ale unui model premium. Prețul e unul corect și nu sunt mulți producători care oferă atât de multă flexibilitate la interior. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Nivelul de zgomot e unul redus la această serie, dar și la altele de la acest brand. Aveți loc pe ușă pentru ouă dar și sticle de diferite dimensiuni, însă cele cu vin le puteți pune pe raftul dedicat. Totul e foarte bine iluminat datorită tehnologiei LED, iar alimentele parcă arată mai gustoase.

Combinele frigorifice noi vin standard cu tehnologie Full No Frost, deci puteți spune adio cantității excesive de gheață din congelator și consumul de energie scade semnificativ. Mai sunt și alți factori care fac aparatul atât de eficient, adică clasa energetică a acestui model e A+++.

Păreri pro și contra

Cu All-Around Cooling alimentele beneficiază de o temperatură constantă, aerul rece ajungând uniform la alimente prin mai multe orificii. Volumul de 353 litri e un plus, în special dacă familia e puțin mai numeroasă. Congelatorul pare să fie la fel pentru că nici nu e nevoie de mai mult, deoarece sunt mai sănătoase alimentele proaspete. Totuși, poate congela mai mult decât alte congelatoare – 13 kg pe zi, iar sertarul de tip Full Open Box e util.

Samsung RB37J501MB1/EF are suporturi pe ușă interesanți pentru că se pot aranja în diverse feluri, iar compartimentul Cool Select Duo e perfect pentru altfel de alimente pentru că se pot alege trei temperaturi diferite. Dacă aveți ocazia să o achiziționați la promoție, nu mai stați pe gânduri pentru că e un best buy.