Samsung RB37J500MSA/EF, combină clasa A+++ cu Full No Frost

Samsung RB37J500MSA/EF e un frigorific care are o eficienţă energetică deosebită (A3+) şi o capacitate de 353 litri.
Întreţinerea acestui frigorific e una ok deoarece are No Frost, iar acest lucru presupune că aparatul nu produce gheaţă atunci când răceşte şi nici nu e nevoie să-l dezgheţaţi.

Acest aparat frigorific are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv al caracteristicilor şi aspectiv (e un model de culoare metal graphite, adică gri închis).


Păreri pro şi contra

Cu o combină precum Samsung RB37J500MSA/EF nu vei avea probleme la facturi deoarece are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 183 kWh.
Eun aparat cu o înălţime de 201cm, iar din această cauză vă va trebui o încăpere ceva mai înaltă. Restul dimensiunilor sunt 60x68x201 LxAxÎ cm. Spaţiul interior e foarte mare, însă exteriorul e unul care nu a survenit modificări negative.
La montarea aparatului va fi nevoie de cel pţin două persoane întrucât greutatea produsului e de 71kg.
Uşile aparatului se vor deschide în ce direcţie doriţi întrucât sunt reversibile, adică pot fi montate cum vreţi (pe stânga ori dreapta).
Nu e un aparat gălăgios prin faptul că are un nivel de zgomot de 39 decibeli.
Fiabilitatea aparatului e una foarte bună, fiind dată de piesele calitative, dar în special de compresorul inverter. Acest compresor e unul care are o garanţie de 10 ani.
Aparatele premium au Multiflow, adică distribuirea aerului rece pe mai multe căi, iar acesta are aşa ceva dar cu denumirea de All-Around Cooling.
Pentru spaţiu suplimentar acest model vine cu posibilitatea configurării suporturilor de pe uşă.
Partea de congelator e una uşor de folosit deoarece e de tipul Full Open Box, adică are o deschidere mai mare.

Acest model se adresează persoanelor interesate de ceva premium, uşor de întreţinut şi eficient energetic. Samsung are o reputaţie bună în domeniul electrocasnicelor şi alegând un aparat de la ei nu veţi avea probleme.

Te-ar mai putea interesa