Samsung RB36T675ESA/EF, model clasa A++ cu No Frost

Samsung RB36T675ESA/EF este o combină frigorifică modernă cu All Around Cooling şi No Frost. Acest model se adresează persoanelor care vor un aparat modern, uşor de folosit şi cu spaţiu de stocare suficient.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu o eficienţă energetică A++ atribuită unui consum anual de 265 kWh pe an.
Din poza de alături se poate vedea că aparatul are culoare inox, iar pentru a nu se vedea amprentele are tratament anti amprentă.


Păreri pro şi contra

Combina Samsung RB36T675ESA/EF are un volum net de 360 litri împărţit în 248 litri ai frigiderului şi 112 litri ai congelatorului. Partea de frigider are 3 rafturi şi 3 rafturi pe uşă. La congelator sunt prezente 3 compartimente care vine cu o capacitate de îngheţ de 13kg la 24 ore.
Din păcate nu vine cu dozator de apă sau gheaţă, dar acest lucru nu e un minus prea mare.
Dimensiunile sunt de 60x60x194 lxaxî cm, iar greutatea e una de 68kg.
Pe lângă No Frost şi All Around Cooling acest model are şi alte tehnologii precum Optimal Fresh+ şi Humidity Fresh+. Optimal Fresh+ presupune păstrarea prospeţimii pentru o perioadă dublă de timp. Humidity Fresh+ e un control care presupune posibilitatea controlării umidităţii (până la 80 procente) de la un buton rotativ.
Partea de frigider e una în care e disponibil un raft opţional pentru sticle de vin. Dacă un raft convenţional pentru sticle de vin are 82mm, un raft de vin tip RB7300T are o înălţime de 105cm.
Fiind echipat cu compresor Digital Inverter înseamnă că e foarte silenţios, mai exact are un nivel de zgomot de 35 decibeli.
Dacă se întrerupe curentul atunci trebuie ştiut că timp de 18 ore alimentele nu se vor altera deoarece atât e autonomia fără curent.

Te-ar mai putea interesa