Samsung RB34T600CSA/EF, combină cu No Frost şi clasa C

Samsung RB34T600CSA/EF este o combină frigorifică apărută recent la magazinele online. Se remarcă prin capacitatea mare de 340 litri, prezenţa No Frost şi clasa superioară de eficienţă energetică. E vorba despre clasa C, adică vechea clasă A+++.

Frigorificul e unul disponibil la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar faţă de modele de la alţi producători se diferenţiază cu tehnologia SpaceMax, All-Around Cooling (un fel de Multiflow) şi designul elegant. Aspectul e atât de plăcut că nu zici că au o combină în bucătărie.


Păreri pro şi contra

Consumul energetic anual e de 163 kWh, lucru care e specificat şi pe eticheta energetică. Un al lucru care e specificat pe aceasta e şi nivelul de zgomot scăzut de 35 decibeli. În mod normal nivelul de zgomot la frigorifice e de 40 dB.

Mânerele sunt unele integrate, iar uşile sunt reversibile. Acest ultim lucru însemnă că deschiderea poate fi reglată înspre stânga sau dreapta.
Partea din spate e una protejată de un capac, lucru numit Clean Back. Acest lucru îi conferă aparatului durabilitate şi uşurinţă în curăţare.

Dimensiunile aparatului sunt unele ok de 185x66x60 îxaxl cm. În acest fel nu o să aveţi dificultăţi prea mari în a duce aparatul în bucătărie. Mai trebuie adăugat faptul că aparatul are o greutate redusă de 68kg.
La capitolul siguranţă are semnalare audio atunci când uşa rămâne deschisă şi autonomie 18 ore atunci când se întrerupe curentul.

Precum în cazul altor modele noi şi acesta are compresor tip inverter. Acesta are garanţie 10 ani şi pe lângă durabilitate se remarcă prin eficienţă energetică şi nivel redus de zgomot.

Modelul de faţă e pentru acele gospodării care vor un aparat modern ca funcţionalitate şi aspect, dar să fie cât mai uşor de folosit. Nu e dotat cu dispenser de apă şi nici nu are un panou de comandă complex.

Te-ar mai putea interesa