Samsung RB34K6032SS/EF, combină cu compresor Digital Invertor

Combina frigorifică Samsung RB34K6032SS/EF e una de dimensiuni generoase pentru că discutăm de un volum net de 344 litri și eficiență energetică superioară – A++. Consumul mai mic de energie se datorează compresorul de tip Digital Invertor care menține un consum constant pe toată durata funcționării sale, nivelul de zgomot e redus, iar garanția e de 10 ani. Pe lângă compartimentul special pentru fructe/legume, combina are și un compartiment denumit Fresh Zone (carne proaspătă, pește).

E un model mai special și se vede după cum arată dar și ce oferă, nici nu putea fi prea accesibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tehnologia de răcire No Frost e prezentă pe mai toate aparatele frigorifice mari și e foarte important ca și congelatorul să o aibă deoarece veți beneficia de dezghețare automată. Performanțele sunt destul de mari în cazul acestui congelator deoarece capacitate de congelare e undeva la 12 kg la 24 ore și nu e nevoie de mai mult dacă puneți chiar și alimente deja congelate.

E și normal ca un astfel de aparat să aibă un control digital, iar acesta e disponibil la exterior pe ușa frigiderului. Butoanele sunt senzitive și pot fi acționate cu ușurință, iar pictogramele ușurează utilizarea lor. Modul vacanță reduce semnificativ consumul și se alege doar când știți că nu veți mai umbla la el.

Păreri pro și contra

Spre deosebire de generațiile precedente, acesta oferă o iluminare LED albastră între uși, astfel că aveți iluminare când umblați la congelator. Funcțiile de congelare și răcire rapidă nu lipsesc pe acesta, ele fiind foarte importante atunci când aprovizionați aparatul cu mai multe alimente. Se poate pune orice recipient sau aliment în acest frigider deoarece are rafturi, suporturi și compartimente speciale. După cum am menționat mai sus, acest model e unul silențios – 38 dB, și chiar nu vă puteți dori mai mult de la un așa aparat.

Samsung RB34K6032SS/EF e doar un singur exemplu dar voi puteți alege oricare alt model de la acest brand care vă convine ca preț și dimensiuni. Oricum față de un frigider, o combină ocupă mult mai puțin spațiu și congelatorul e mult mai spațios (se vede după compartimentele mari).

Te-ar mai putea interesa