Samsung RB34K6000SS/EF, combină frigorifică cu lumină albastră

Combina Samsung RB34K6000SS/EF e una care face parte din noua generație și se poate vedea după construcție. Acea lumină albastră de sub ușa frigiderului e foarte bine gândită, astfel că aveți iluminare atunci când veți umbla la congelator. După cum bine știți congelatoarele compartimentate nu au iluminare interioară. Sertarul Fresh Zone e un plus pentru orice frigider au combină, deoarece nu prea aveți unde să puneți peștele proaspăt sau carnea. Eventual, se poate pune în locul legumelor dacă nu obișnuiți să le țineți în frigider și alegeți un alt model.

Acest model nu reprezintă singura soluție în acest buget și am văzut o variantă chiar și cu raft special pentru sticle la frigider dacă vreți să țineți sucul sau apa la rece. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta se potrivește alături de alte modele pe inox și combina nu trebuie să fie neapărat de la același brand ca restul aparatelor. Se poate lăuda cu o clasă de eficiență foarte bună și cu un nivel de zgomot destul de redus.

La interiorul frigiderului sunt prezente destul de multe rafturi reglabile, suporturi pe ușă, compartimente și totul e destul de vizibil datorită iluminării cu LED. Dispune de unul dintre cele mai congelatoare de pe piață – 98 litri, iar performanțele sunt conforme cu capacitatea – 12 kg la 24 ore.

Păreri pro și contra

Un panou de control digital e ușor de folosit pentru că sunt prezente pictograme și butoane senzitive care pot fi acționate destul de ușor. La alte modele poate fi prezent la interior și nu are mare importanță poziționarea sa deoarece nu-l veți butona zilnic. Sunt și avantaje oferite de acesta: funcție vacanță, selectare ușoară a temperaturii și avertizare sonoră ușă lăsată deschisă (pornește după o anumită perioadă). Un compartiment de la congelator e mult mai mare pentru a putea pune orice în el, iar pe suportul de jos al frigiderului pot fi puse sticle de dimensiuni generoase.

Samsung RB34K6000SS/EF e dotat cu funcții de răcire avansate și performanțele sunt pe măsură. În general, sistemele de răcire sunt inscripționate la interior pentru a vedea unde sunt de folos.

Te-ar mai putea interesa