Samsung RB33N340NSA/EF, combină cu Power Freeze și Digital Inverter

Combina frigorifică Samsung RB33N340NSA/EF e una dintre cele mai bune modele de pe piață în acest preț și oferă tehnologii destul de avansate. Mă refer la Power Freeze și Digital Inverter care măresc performanțele aparatului și nu le găsim la oricare alt model. Compartimentul special poate fi setat la temperaturi diferite în funcție de ce veți pune în el (fructe/legume, carne proaspătă sau pește/fructe de mare). Îmi plac aparatele pe inox și cu tehnologie de interacțiune touch, deoarece sunt modele cu design modern.

Din poza de jos se vede că interiorul e destul de încăpător și nu e nevoie de un side by side sau alt tip de aparat frigorific în bucătărie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Controlul touch e prezent la exterior pe ușa frigiderului și nu sare prea mult în evidență deoarece e pe aceeași culoare cu aparatul frigorific. E chiar ușor să-l folosiți iar manualul său oferă mai multe informații.

Cu o tehnologie de răcire ca No Frost, consumul de energie scade semnificativ și clasa de eficiență e foarte bună – A+++. Chiar nu găsesc multe aparate frigorifice care ar impresiona ceva mai mult la acest capitol. Nivelul de zgomot e redus în cazul acestui model și nu sunt multe combine mari care se pot lăuda cu un nivel de numai 38 dB.

Păreri pro și contra

Rafturile Easy Slide sunt o idee foarte bună pentru a putea lua mai ușor anumite alimente de pe raft, în special dacă nu e foarte mult spațiu între acesta și raftul de sus. Suporturile de pe ușă pot fi ajustate ușor pe înălțime și se pot pune chiar și sticle pe ele. Compartimentul special Full Open Box de la congelator e o idee foarte bună dacă nu vreți să scoateți toate pungile cu alimente pentru a ajunge la ce se află în spate. Cu alte cuvinte, puteți să luați alimentul dorit din partea superioară.

Samsung RB33N340NSA/EF e unul dintre acele aparate frigorifice care oferă un congelator de ultimă generație cu capacitate de congelare impresionantă – 13 kg la 24 ore. Are funcție de congelare rapidă atunci când îl aprovizionați cu alimente proaspete.

Te-ar mai putea interesa