Samsung RB33J3205SA/EF, model clasa A++ cu No Frost de 185cm

Modelul Samsung RB33J3205SA/EF este o combină frigo a anului acesta care se adresează celora interesaţi de ceva clasic cu eficienţă energetică sporită, No Frost (Full) şi compresor inverter.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu Full NoFrost şi Multiflow (la aparatele Samsung îi zice All Around Cooling).
Probabil că nu se vede din poză, însă aparatul are uşi reversibile, deschiderea standard fiind spre dreapta. Caracteristica de „uşi reversibile” e una care presupune că aparatului i se pot monta uşile cu deschiderea pe stânga.


Păreri pro şi contra

Samsung RB33J3205SA/EF e un frigorific cu o capacitate netă de 328 litri care e împărţită în 230 litri ai frigiderului şi 98 litri ai congelatorului. Partea de congelator are o capacitate de îngheţ de 13 kilograme la 24 de ore. Ambele compartimente (congelator şi frigider) au dezgheţare automată, iar din această cauză nu vă pierdeţi timpul cu sarcini inutile.
Precum alte electrocasnice moderne acesta e dotat cu Compresor tip Digital Inverter, iar avantajele unui astfel de compresor ar fi durabilitatea (garanţia sa e de 10 ani), nivelul de zgomot scăzut şi eficienţa energetică.
Aparatul e dotat cu sertare speciale precum ar fi Fresh Zone şi Easy Slide. Primul e pentru carne (inclusiv peşte) aşa încât aceasta să rămână mai mult timp proaspătă. Iar, raftul Easy Slide e pentru alimente care doriţi să fie uşor accesibile.
Dacă vă interesează dimensiunile aparatului atunci trebuie ştiut că acestea sunt de 60x67x185 LxAxÎ cm, iar greutatea e de 70 kg.

Frigorificele Samsung sunt cunoscute ca fiind unele premium ca design, funcţionalitate şi piese folosite la asamblarea lor. Modelul de faţă nu face excepţie şi mai mult ca sigur că cei mai mulţi îl vor cumpăra datorită faptului că care eficienţă energetică sporită şi fiabilitate ridicată.
Referitor la consumul energetic, aparatul are clasa A++ datorită unui consum energetic anual de 248 kWh. Iar, dacă se întrerupe curentul atunci aparatul poate păstra alimentele fără ca acestea să se altereze până la 24 ore.

Te-ar mai putea interesa