Samsung RB33J3200SA/EF, combină frigorifică cu congelator mare

Combina frigorifică Samsung RB33J3200SA/EF merită aleasă datorită unor caracteristici speciale care nu sunt prezente pe orice aparat frigorific mare: sistem de răcire No Frost, control electronic la exterior, raft Easy Slide, compartiment pentru fructe/legume Fresh Zone, suporturile de pe ușă sunt ajustabile, compartimente de congelator Full Open Box (cu deschidere completă pentru a putea organiza mai bine alimentele), iluminare interioară cu LED. Acesta nu are un finisaj pe inox dar e similar și suprafața e lucioasă pentru un plus de eleganță.

Sunt multe aparate frigorifice care sunt în acest buget dar nu toate arată atât de bine și să aibă atât de multe dotări utile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Dacă vă interesează congelatorul, adică vă doriți să fie încăpător pentru alimente, atunci ar trebui să optați un astfel de model – 98 litri. În general, performanțele sunt direct proporționale cu volumul – congelare la 24 ore de 12 kg, dar sunt și excepții pe piață. Nu prea se mai fac combine cu 4 compartimente la congelator, ci e mai avantajos 3 compartimente generoase și la care aveți acces ușor la alimente pentru că sunt de tip Full Open Box.

Poate fi pus în locul oricărui frigider sau combine mai vechi deoarece nu cupă mult spațiu, dar e înaltă pentru că are un volum generos – 328 litri. Doar frigiderele de dimensiuni mai mari au o lățime mai mare și congelatorul e în partea inferioară.

Păreri pro și contra

Merită să optați pentru un aparat electrocasnic de la un brand experimentat deoarece veți beneficia de cele mai ni tehnologii. Arată bine atât la interior cât și la exterior, dar nu cred că-l luați pentru design. E vorba de un model spațios și interior ajustabil, după cum am precizat mai sus și unele rafturi pot fi eliminate dacă nu aveți nevoie de ele.

Samsung RB33J3200SA/EF arată cam ca și modelul de jos doar că nu are acel compartiment special pentru carne proaspătă situat peste cel de legume/fructe din frigider. Astfel, aveți mai mult loc în frigider sau chiar un raft în plus (depinde ce vreți să puneți în el).

Lasă un comentariu