Samsung RB33J3030SA/EF, combină frigorifică cu 3 sertare congelator

Combina frigorifică Samsung RB33J3030SA/EF e unul dintre multele model cu 3 sertare la congelator. Sunt și variante cu 4 sertare dar cel de sus e foarte mic și nu veți putea pune prea multe alimente. Eu prefer cele cu 3 sertare deoarece sunt mai spațioase, iar la acesta sunt cu deschidere completă pentru a sorta mai bine alimentele și pentru a le scoate mai ușor. Se vede ușor că-i lipsește controlul electronic dar și așa nu cred că veți regla prea des temperatura de la interior. Acel panou digital e mai mult de design și nu e chiar atât de util în viața de zi cu zi.

Sunt multe modele care fac parte din această serie nouă iar acesta e unul cu volum mai generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul acestui aparat e decent și congelatorul e impresionant de generos – 98 litri. Când alegeți un astfel de aparat sunt câteva criterii care sunt importante: aspect, volum, spațiu ocupat, consum și fiabilitate. Cred că modelul de sus excelează la toate acele capitole că doar e oferit de un brand popular.

Chiar dacă nu are acel panou digital, are funcție numită Power Freeze (super-congelare), super-răcire și avertizare acustică dacă lăsați ușa aparatului deschisă. Capacitatea de congelare e mai mare decât la variantele cu volum inferior și e normal să fie așa – 13 kg la 24 de ore.

Păreri pro și contra

Toate acele tehnologii sau caracteristici speciale sunt motive pentru a-l cumpăra – sistem de răcire de tip All-Around, tehnologie de reducere a cantității de gheață numită No Frost, compartimentele Full Open Box, Fresh Zone, raftul Easy Slide și suporturile ajustabile pe ușă. La interior are și suport pentru două sticle de 0.5l sau 1l, care poate fi eliminat dacă vă încurcă.

Un eventual minus al acestui model Samsung RB33J3030SA/EF, dar depinde de necesități, ar fi lipsa compartimentului pentru carne proaspătă care nu e foarte mare și care reduce spațiul frigiderului. V-am pus și o prezentare dacă vreți să vedeți cum arată un model care nu e pe inox ci pe o culoare similară, dar nu cred că e mare diferență.

Te-ar mai putea interesa