Samsung RB31HSR2DWW, combină cu sertare Full Open Box

Combina frigorifică Samsung RB31HSR2DWW e una dintre puținele variante care oferă sertare la congelator cu funcție de Full Open Box, adică aveți acces mai ușor la cutii mari cu înghețată, pizza sau alte pachete mari de alimente. Sertarele iasă mai multă în afară chiar dacă ușa e deschisă la cel mult 90 de grade. Dacă sunteți o personală înaltă, raftul Easy Slide e o soluție foarte bună deoarece nu mai trebuie să dați la o parte anumite alimente pentru a ajunge în spate, ci se glisează în exterior raftul.

Din poza de jos se vede foarte bine că la noile combine e loc mai mult pe ușă pentru sticle de maxim 1 litru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Consumul anual de energie e insesizabil la aparatele frigorifice noi și de aceea au o clasă de eficiență A+ sau chiar mai bună. Aceasta nu e influențat foarte mult de tehnologiile de răcire, ci mai degrabă de nivelul de izolație și de compresor.

Volumul net al frigiderului e de 230 litri și se vede din poza de sus că e mult spațiu chiar și la congelator, pentru că sunt 3 sertare mari în loc de 4. În opinia mea, e mai bine să aveți compartimente cât mai mari pentru a nu pierde spațiu. Se pot pune până la 12 kg de alimente proaspete în congelator și e recomandat să nu depășiți cantitatea.

Păreri pro și contra

Combina arată foarte bine pe alb și această culoare nu prea mai e preferată de unii utilizatori, dar e bine să țineți cont de culoarea aparatelor din bucătărie. Nu ar fi arătat atât de bine dacă ar fi avut mânerele verticale și unii producători pun sistemul de balamale la vedere, lucru care nu e prea estetic.

Samsung RB31HSR2DWW reprezintă o opțiune bună pentru că are All Around Cooling, compresor Inverter Digital, un sistem de control al temperaturii ușor de folosit, congelator puternic și suficient spațiu. Combinele nu foarte înalte sunt și înguste, deci la interior nu veți putea pune foarte multe alimente pe rafturi. De aceea combine de cel puțin 180 cm sunt o opțiune de luat în calcul, iar brandul e și mai important.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung RB31HSR2DWW, combină cu sertare Full Open Box”

  1. Buna ! Am achizionat de curand o combina frigorifica Samsung, de ce se infierbanta peretii exteriori ? E normal sau e defectiune ?

  2. Da si eu am achizitionat acelasi model si pereti sunt foarte calzi.E normal sa fie asa?Nu stiu!
    Si la mine la fel.E normal? Nu stiu!

Comentariile sunt închise.