Samsung RB31FWRNDSA, combina frigorifică

Samsung RB31FWRNDSA e o combină frigo de tip Full No Frost, iar acest lucru o să te ajute foarte mult deoarece nu o să ai stres cu dezghețarea ori decongelarea. Un alt lucru foarte util pentru păstrarea uniformă la rece (nu știu cum să-i zic) e Multiflow, un lucru care anul trecut îl întâlneam doar la aparate frigorifice foarte scumpe (peste 2500 lei).

Nici nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un excelent aparat din toate punctele de vedere. Din imaginea alăturată se poate vedea cât de bine arată și cum e realizată compartimentarea – jos e congelatorul, iar sus e frigiderul.

Deschis
Deschis

Pe partea de caracteristici, acest model Samsung RB-31 e unul cu un volum de 310 litri (reprezintă un volum net), consum foarte mic de curent (dovedit de prezența clasei de eficiență energetică A+) și cu o înălțime de 185 centimetri. Astfel, beneficiem de un electrocasnic premium care nu e doar complex ca dotări, ci ușor de folosit.
Compartimentarea e foarte bine realizată deoarece congelatorul are 98 de litri, iar frigiderul 212 litri (împărțiți de 3 rafturi și 4 suporturi la ușă).
Dacă vă preocupă că ar putea face un zgomot deranjat în timpul funcționării atunci ar trebui să spun că acest model are un nivel de zgomot de 39 decibeli, deci e destul de silențios.

Ce mă încântă la acest model sunt prețul deloc mare, că arată bine și că vine cu lucruri utile (lucruri care te fac să ai mai mult timp liber). Dozatorul de apă e și el un plus deoarece vara o să puteți bea un pahar de apă rece fără a fi nevoie să deschideți ușa aparatului.

În rest, acest model nu doar arată premium, ci și e.
No Frost e o caracteristică întâlnită la mai toate modele de aparate frigo din zilele noastre și presupune o răcire uniformă așa încât să fie eliminată gheața ori zăpada. Această tehnologie nu doar ajută la păstrarea alimentelor cât mai mult timp proaspete, ci și la un consum mic de curent.

Te-ar mai putea interesa