Samsung RB31FSRNDSA, combină frigorifică cu congelator mare

Aparatul frigorific Samsung RB31FSRNDSA are un congelator destul de generos – 98 litri, iar acesta e compartimentat după cum se vede în poza de jos. Sertarele nu sunt chiar clasice, ci sunt de tip Full Open Box. Noile modele sunt ceva mai bine gândite, astfel că e loc pentru orice, chiar și sticle de cel mult 1 litru. La acesta e un raft metalic pentru sticle, doar că nu mai ocupă atâta spațiu pentru ca pe raftul de jos să puteți pune chiar și alimente mai voluminoase. Până la urmă nu e o combină simplă ci una mai avansată cu un panou de control interesant pe marginea superioară a frigiderului.

E una dintre noile modele lansate de acest brand și care arată mult mai bine decât generațiile precedente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Autonomia fără curent a acestui model e destul de mare și dacă e să o compar cu cea oferită de alte modele, aș putea spune că e de două ori mai mare. Nu știu cât de utilă vi se pare această caracteristică dar nu știți niciodată când rămâneți într-o pană de curent.

Se pare că nu e pe inox ci pe o culoare similară care arată foarte bine și e una modernă – metal graphite.

Păreri pro și contra

Toate acele caracteristici speciale oferite de această combină și poate că nu le-am prezentat pe toate, sunt motive pentru a o alege pe aceasta. Anumite tehnologii au devenit standard pe serii puțin mai scumpe, iar aici fac referire la No Frost, compresor Inverter și All Around Cooling. E foarte important că la interior să există un control mai bun al umidității, iar aerul trebuie să circule cât mai uniform. E un aparat silențios ca multe alte variante premium de la acest producător și e foarte important cât timp veți petrece mult timp în bucătărie.

Samsung RB31FSRNDSA poate îngheța circa 12 kg de alimente pe zi și mă refer doar la cele proaspete, dar nu cred că cineva are de gând să umple congelatorul într-o singură zi. E o capacitate foarte mare și combinele mai ieftine sunt inferioare la acest capitol (sunt foarte puține excepții).

Te-ar mai putea interesa