Samsung RB31FERNDSA, combină frigorifică 310 litri

Combina frigorifică Samsung RB31FERNDSA e una voluminoasă cu congelator mare și finisaj pe inox. E un model premium cu Full No Frost adică are acest sistem de răcire avansat pentru ambele compartimente. Cu acesta dezghețarea e automată și nu manuală, iar formarea de gheață e redusă. La exterior, pe ușa frigiderului se observă că are un control electronic interesant. Mânerele sunt incorporate și îi dau un plus de eleganță comparativ cu combinele cu mânere verticale. Chiar și la interior arată excelent, compartimente speciale, interior luminos și fără iluminare LED. Nu am observat dozatoare, dar unul de gheață era binevenit (pentru cei ce vor apă rece, puteți pune sticle în frigider deoarece e spațios).

Prețul e bun pentru cei care vor ceva mai special dar țin și la dimensiuni, adică nu vor un side by side. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina
Combina

Acest model are sistem No Frost atât pentru frigider cât și pentru congelator, deci dezghețarea e automată în ambele cazuri. Consumul de energie e și el mai mic deoarece nivelul de gheață e mai mic. Volumul net total e de 310 litri dar e împărțit astfel: 98 litri la congelator și 212 litri la frigider. Orice control electronic are și un ecran LED; fără el ar fi doar mecanic.

Pentru un consum energetic anual de 299 kWh, clasa de eficiență energetică e A+. Nu are dozatoare de apă sau gheață, dar cred că pentru unii puteau fi utile. Frigiderul are 3 rafturi din sticlă, suporturi și câteva compartimente. Congelatorul său are 3 compartimente astfel că puteți sorta ușor alimentele. Pe partea de design are: finisaj argintiu, mânere incorporabil, iluminare interioară cu LED etc.

La capitolele funcții și siguranță are: avertizare ușă deschisă, multiflow, compresor inverter digital etc. Accesoriile incluse sunt tava pentru gheață și suportul pentru ouă. Acestea sunt prezente mai la toate combinele în special dacă vin de la un brand cum e acesta.

Plusuri: are tehnologii avansate, arată bine la exterior și interior, accesorii utile, fiabilitate, eleganță și funcționalitate.
Minusuri: nu are la un așa preț.

Samsung RB31FERNDSA e un aparat electrocasnic de dimensiuni generoase care poate să încape. Poate înlocui orice aparat frigorific vechi sau un frigider. Nu veți regreta alegerea făcută și chiar dacă e scump, o puteți considera ca pe o investiție. Jos e un clip de prezentare a acestei serii și cred că vă puteți face ușor o impresie despre acesta sau alte modele.

Te-ar mai putea interesa