Samsung RB31FERNDEF, combină 310 litri

Combina frigorifică Samsung RB31FERNDEF e destinată celora care vor un model înalt de maxim 185 centimetri și cu o capacitate mare de 310 litri. Mai mult, acest model e unul dotat cu Full No Frost, lucru care înseamnă că nu o să trebuiască să vă stresați cu dezghețarea ori decongelarea.
Una aparat frigorific precum acesta e adresat în principal celora care vor ceva eficient, dar la un cost foarte mic. În opinia mea nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un aparat cu No Frost și Multiflow (acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi despre care poate fi spus că face răcirea mai eficientă).
Vedeți din imaginea postată alături că vorbim despre un aparat de culoare bej care se va potrivi perfect într-o bucătărie de culoare închisă ori deschisă.

Aparatul
Aparatul

Niște specificații care te-ar interesa la acest model ar fi volumul net mare (98 litri ai congelatorului plus 212 litri ai frigiderului), clasa A+ de eficiență energetică și multitudinea de funcții.
Compartimentarea e bine gândită deoarece are 3 rafturi la frigider și 3 compartimente la congelator, iar dacă vă interesează suporturile de la ușă atunci trebuie știut că are 4 în frigider.

Evident că există multe motive pentru care cineva ar cumpăra acest aparat (multe le-am menționat mai sus), însă pentru mine principalele ar fi prețul nu prea mare și că are No Frost. Normal că un oarecare impact îl are și brandul, iar la acesta fiind vorba despre Samsung cred că o să apreciați și mai mult aparatul.
În opinia mea nu există minusuri deoarece chiar e un aparat bun.

De final pot spune că acest model e perfect pentru cineva în căutarea unei soluții eficiente de răcire. Consumul de curent nu e nici el prea mare deoarece vine cu Inverter care ajută la acest consum mic.
Aparatul e garantat la 2 ani, însă compresorul e garantat la 10 ani ceea ce înseamnă că durate de utilizare a aparatului e de circa 5-10 ani maxim. Normal că puteți extinde garanția la maxim 4 ani cu puțini bani.

Te-ar mai putea interesa