Samsung RB31FERNDBC, combină frigorifică neagră

După cum bine știți majoritatea combinelor frigorice sunt pe alb ori inox, deci nu veți găsi neapărat culoarea favorită la un anumit model. Totuși, Samsung RB31FERNDBC e un model pe negru care arată destul de bine deoarece combinația de negru cu alb e interesantă (interiorul iasă mai ușor în evidență). Pe ușa frigiderului se observă un control electronic iar în partea de jos a ușii linia argintie îi dă un plus de eleganță. Culoarea neagră se asortează cu orice, chiar și cu culoarea albă. Recomandarea mea ar fi să aveți un un mobilier negru cu alb și aparate tot pe aceste culori.

Depinde și de bugetul fiecăruia deoarece nu orice își poate permite o combină Full No Frost (adică pentru ambele compartimente). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Așa arată la interior
Așa arată la interior

Sistemul de răcire No Frost e unul avansat și e prezent atât la congelator cât și la frigider. Volumul total e de 310 litri și e împărțit astfel: 98 litri la congelator și 212 litri la frigider. Controlul electronic vine cu funcții interesante și un ecran LED. Clasa de eficiență energetică e A+ deci consumul de energie e corespunzător. Pe an, e undeva la 299 kWh și trebuie să țineți cont și de capacitatea aparatului.

Atât frigiderul cât și congelatorul sunt bine împărțite și veți găsi destule suporturi, rafturi și compartimente mai mici pentru alimente/legume/fructe. Pe partea de siguranță și funcții are avertizare ușă deschisă, ecran LED etc. Ca și accesorii, veți găsi suportul de sticlă, suport pentru ouă și tava pentru gheață.

Congelatorul nu e prea sofisticat, adică are 3 compartimente și sistemul de dezghețare e automat (datorită No Frost), deci curățarea sa o puteți face mai rar. Nivelul de zgomot e redus – 39 dB, deci e mai mic decât media și e de apreciat.

Plusuri: silențioasă, multe rafturi/compartimente/suporturi, consum mic de energie, design plăcut, accesorii decente etc.
Minusuri: nu oricine își permite o astfel de combină.

Samsung RB31FERNDBC e o recomandare deoarece e și la o promoție interesantă și nu sunt multe combine sau frigidere pe negru. Jos e o prezentare video a acestei combine și cred că veți putea face o idee despre interiorul ei, dar și care sunt dotările.

Te-ar mai putea interesa