Samsung RB31FDRNDSA, combină frigo Full No Frost

Samsung RB31FDRNDSA e un aparat electrocasnic premium care beneficiază de caracteristica No Frost, dar nu oricum ci Full. Asta înseamnă că nu o să aveți parte de stres când e vorba despre decongelare ori dezghețare, aceste procese fiind automate. Lucruri care o să le apreciați la acest model, pe lângă No Frost, sunt capacitatea mare de 310 litri, consumul redus de curent, Multiflow și aspectul premium.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind una dintre cele mai bune combine de pe piață. Din imaginea alăturată puteți observa că frigiderul e unul poziționat superior și că în partea inferioară e congelatorul.

Aparatul frigo
Aparatul frigo

Combina RB31FDRNDSA este una cu un volum de 310 litri care-i împărțit în 98 ai congelatorului și 212 ai frigiderului.
În introducere spuneam că vine cu două tehnologii și aș dori să scriu puțin despre fiecare în parte, în principal beneficiile fiecăreia. No Frost presupune că răcirea e realizată așa încât să nu se facă gheață, lucru care te scutește de dezghețare și decongelare. Astfel, tu o să economisești timp în cazul în care ești o persoană foarte comodă ori foarte ocupată. Cea de-a doua, adică Multiflow presupune că răcirea e distribuită uniform așa încât fiecare raft să beneficieze de o răcire egală.
Datorită acestora două prețul aparatului e puțin mai mare, însă o să vedeți că merită.

Lucrurile care eu le apreciez la modelul de față sunt cele două tehnologii menționate mai sus, prezența unui dozator de apă, zgomotul redus (e de 39 db, deci numai bine pentru persoane sensibile) și că are numeroase dotări premium. Ce am uitat să menționez e că vine cu un raft care glisează, dar subliniez că e vorba doar despre unul… asigurând că dvs puteți să ajungeți cu un efort minim la alimentele din spate.

Concluzia mea e că acest model e unul foarte bun cu preț corect. Consumul nu e deloc mare în ciuda faptului că are atâtea funcții integrate. Consumul redus se datorează în principal compresorului inverter, a iluminării LED (nu are un impact așa de mare, dar totuși). Aparatul e unul cu garanție de 2 ani și compresorul cu inversor digital are garanție de 10 ani.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung RB31FDRNDSA, combină frigo Full No Frost”

  1. Acesta e un aparat frigorific premium in adevaratul sens al cuvantului. Il detin de cateva luni si fata de un Whirlpool e mult mai bun. Adevarul e ca modelul Whirlpool era ceva mai ieftin cand l-am luat si oarecum depasit de ani.

    Treaba cu inverter cred ca au imprumutat-o de la aparatele de aer conditionat. Aparatele AC e obligatoriu sa aiba inverter si cred ca asa va fi si in cazul frigiderelor. E bine asa deoarece consumul de curent e scazut si asta se va vedea cand trebuie platit curentul.

Comentariile sunt închise.