Samsung RB29FSRNDWW, combină frigorifică No Frost

Combină frigorifică Samsung RB29FSRNDWW e una din seria RB 29 iar finisajul e pe alb în cazul acestui model. E mai ieftină decât altele deoarece are un volum de 290 litri. Nu putea fi foarte ieftină deoarece are are No Frost pentru toată combina (ambele compartimente). Vă recomand acest brand deoarece aparatele sunt fiabile și tehnologiile sunt de ultimă generație. Interiorul e diferit de la un brand la altul, dar la acesta e chiar plăcut și totul e vizibil cu acea iluminare LED. Poate înlocui fără probleme vechiul frigider sau vechea combină. Îmi place că nu e nici prea înaltă dar nu ocupă nici prea mult spațiu (are dimensiuni compacte).

Când vă uitați la alternative trebuie să țineți cont de volumul net și de tehnologia de răcire (în acest caz e No Frost). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Așa arată
Așa arată

Acest aparat poate fi o combinație bună între un frigider și o combină frigorifică. Un sistem de răcire avansat e necesar dacă vreți ca acel aparat să consume puțină energie și ca dezghețarea să se facă automat. Volumul total al acestei combine e 290 litri (volumul net e cel real). Clasa de eficiență energetică e A+ și e una dintre cele mai bune.

Congelatorul său e de 98 litri și e împărțit destul de bine datorită acelor compartimente. Frigiderul său are restul de 192 litri și observăm următoarele: 3 rafturi din sticlă, suporturi suficiente și compartimente speciale pentru diverse. Congelatorul poate congela până la 12 kilograme de alimente în 24 de ore (e mult peste medie și doar congelatoarele standard sunt cam la fel de bune).

Are funcție de super-congelare, avertizare ușă deschisă, multiflow, compresor Inverter Digital etc. Ca și accesorii are doar acel suport de ușă. Nivelul de zgomot e destul de redus comparativ cu alte modele – 39 dB.

Plusuri: îmi place că are un congelator mare, consum mic de energie, tehnologia de răcire avansată – No Frost, arată bine la exterior și la interior (vezi clipul de jos).
Minusuri: nu are în acest preț.

Samsung RB29FSRNDWW e cea mai bună în acest buget dacă nu sunt interesați de culoarea exterioară ori de volumul său, ci vreți doar un model cu No Frost pentru ambele compartimente. Am postat și un clip ca să vă faceți o idee despre cum arată, dacă nu puteți observa din poza de sus cum arată la interior mai de aproape.

2 comentarii la „Samsung RB29FSRNDWW, combină frigorifică No Frost”

  1. Sunt perfect de acord cu descrierea facuta.Aceleasi calitati i le atribui si eu. Studiez de cateva zile oferta variata de produse frigorifice si raportul calitate-pret. Aceasta combina a castigat pentru mine. Am cumparat-o azi si am facut o alegere buna.Multumesc pt confirmare.

  2. Am cumparat modelul acesta anul trecut si am ceva probleme cu el.Face gheata in congelator sub ultimul sertar,nu stiu ce are nu a mai facut ,dar de doua luni a inceput.Nu stiu ce are.

Lasă un comentariu