Samsung RB29FSRNDSA, combină elegantă cu No Frost

Samsung RB29FSRNDSA e una dintre combinele frigorifice premium de la acest producător care bineînțeles oferă cam ce e mai bun. Prețul mai mic scoate evidențiază faptul că e vorba de o combină mai mică – 290 litri. Oricum combinele cu sistem de răcire similar (dacă nu chiar identic) și volum mare în general sunt scumpe. Dar nu ce e și scump poate fi și util. Deci alegerea cea mai bună e și cea care nu vă depășește bugetul și care vă satisface nevoile. Având în vedere noile combine apărute, aveți destule alternative bune (sunt diferite în sensul că oferă fie caracteristici mai bune fie sunt mai ieftine… depinde ce vreți, idee e că aveți din ce alege). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Am pus un clip la final dacă nu vă puteți face o idee despre această combină, deoarece am pus doar o poză.

Din cei 290 litri neți, frigiderul are 192 litri iar congelatorul restul de 98 litri, deci cred că aveți destul spațiu. Clasa A+ de eficiență energetică e bună având în vedere că acel consum e de 272 kWh/an (e bine să-l raportați la volum). Nu e dotat cu dispenser pentru apă ori gheață, dar puteți pune sticle cu băuturi răcoritoare pe ușa frigiderului. La interior observ rafturi din sticlă ajustabile, suporturi destule, compartimente.

Congelatorul e unul foarte bun deoarece poate congela multe alimente de o dată – 12 kg la 24 ore. Pe partea de design are uși reversibile, iluminare interioară LED, mânere incorporate, finisaj argintiu etc. Prefer mânere incorporate deoarece designul e mai simplu și plăcut. Dacă ar fi să fie cu mânere verticale, prefer cele cu mânere ceva mai mari ori cu o formă mai ergonomică pentru o prindere mai bună.

Plusuri: capacitate mare de congelare la 24 ore, design elegant (e normal să fie așa pentru o combină așa de nouă), fiabilitate, Multiflow, No Frost, e la promoție (dar perioada e limitată) și consumul mic de energie.

Minusuri: nu e accesibilă pentru oricine.

Acest Samsung RB29FSRNDSA e un aparat bun din toate punctele de vedere și care merită recomandat chiar dacă nu e foarte ieftin, deoarece e o investiție bună ce trebuie făcută pentru o bucătărie modernă. Jos e acel clip de care vă spuneam și în care se observă mai bine cum arată acesta:

Te-ar mai putea interesa