Samsung RB29FERNDSA, combina frigorifică No Frost

Combina frigorifică Samsung RB29FERNDSA e una cu No Frost și finisaj argintiu. Multe detalii despre aceasta reies din numele său. De exemplu, seria este RB 29 care scoate în evidență volumul – 290 litri. Exteriorul său e simplu și elegant în același timp iar controlul electronic e binevenit. Chiar dacă e o combină potrivită ca și dimensiuni, congelatorul e același de 98 litri. Două dintre cele trei compartimente sunt de dimensiuni mari deci puteți depozita alimente de dimensiuni mai generoase. E o alegere fiabilă chiar dacă nu e cel mai ieftin aparat (ținând cont și de volumul total).

Prețul e bun ținând cont de caracteristicile sale tehnice și de tehnologiile avansate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Volumul real sau net e de 290 litri și e împărțit decent. 98 litri la congelator și 192 litri la frigider.Sistem de răcire e valabil pentru ambele compartimente și mă refer la cel avansat – No Frost. Ecranul LED de pe ușa frigiderului scoate în evidență faptul că are un control electronic și o astfel de dotare aduce după sine și mai multe funcții. Clasa de eficiență energetică e A+ deci consumul e mic (cel anual e de 272 kWh).

Nu are dozatoare pe ușă (de apă sau gheață), dar poate nici nu le-ați fi folosit. Frigiderul arată bine la interior cu iluminare LED, rafturi din sticlă și suporturi destule. Congelatorul are 3 compartimente și o capacitate de congelare mare – 12 kg la 24 ore. Pe partea de design nu am ce comenta însă e diferit la interior și exterior comparativ cu alte branduri.

Caracteristicile sale speciale sunt: avertizare ușă deschisă, super-congelare, multiflow, compresor Inverter Digital etc. Accesoriile nu sunt multe dar nu sunt așa de importante cât timp sunt destule suporturi, rafturi și compartimente pentru toate. Autonomia fără curent e de 20 ore, mult peste medie. Nivelul de zgomot e redus pentru noua generație de combine de la acest brand – 39 dB.

Plusuri: arată excelent la exterior și la interior, eficiența energetică, tehnologia No Frost, autonomie mare fără curent etc.
Minusuri: nu are.

Samsung RB29FERNDSA poate fi alegerea corectă pentru bucătăria voastră în special dacă căutați o culoare care să se asorteze și cu restul aparatelor – inox sau argintiu. Jos e o mică prezentare a acestui model în cazul în care nu vă puteți face o idee despre el din poza ce am pus-o sus. Vezi putea vedea mai de aproape finisajele și compartimentele sale.

Te-ar mai putea interesa