Samsung RB29FERNDSA, combina frigorifică No Frost

Combina frigorifică Samsung RB29FERNDSA e una cu No Frost și finisaj argintiu. Multe detalii despre aceasta reies din numele său. De exemplu, seria este RB 29 care scoate în evidență volumul – 290 litri. Exteriorul său e simplu și elegant în același timp iar controlul electronic e binevenit. Chiar dacă e o combină potrivită ca și dimensiuni, congelatorul e același de 98 litri. Două dintre cele trei compartimente sunt de dimensiuni mari deci puteți depozita alimente de dimensiuni mai generoase. E o alegere fiabilă chiar dacă nu e cel mai ieftin aparat (ținând cont și de volumul total).

Prețul e bun ținând cont de caracteristicile sale tehnice și de tehnologiile avansate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Aparatul

Aparatul

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Volumul real sau net e de 290 litri și e împărțit decent. 98 litri la congelator și 192 litri la frigider.Sistem de răcire e valabil pentru ambele compartimente și mă refer la cel avansat – No Frost. Ecranul LED de pe ușa frigiderului scoate în evidență faptul că are un control electronic și o astfel de dotare aduce după sine și mai multe funcții. Clasa de eficiență energetică e A+ deci consumul e mic (cel anual e de 272 kWh).

Nu are dozatoare pe ușă (de apă sau gheață), dar poate nici nu le-ați fi folosit. Frigiderul arată bine la interior cu iluminare LED, rafturi din sticlă și suporturi destule. Congelatorul are 3 compartimente și o capacitate de congelare mare – 12 kg la 24 ore. Pe partea de design nu am ce comenta însă e diferit la interior și exterior comparativ cu alte branduri.

Caracteristicile sale speciale sunt: avertizare ușă deschisă, super-congelare, multiflow, compresor Inverter Digital etc. Accesoriile nu sunt multe dar nu sunt așa de importante cât timp sunt destule suporturi, rafturi și compartimente pentru toate. Autonomia fără curent e de 20 ore, mult peste medie. Nivelul de zgomot e redus pentru noua generație de combine de la acest brand – 39 dB.

Plusuri: arată excelent la exterior și la interior, eficiența energetică, tehnologia No Frost, autonomie mare fără curent etc.
Minusuri: nu are.

Samsung RB29FERNDSA poate fi alegerea corectă pentru bucătăria voastră în special dacă căutați o culoare care să se asorteze și cu restul aparatelor – inox sau argintiu. Jos e o mică prezentare a acestui model în cazul în care nu vă puteți face o idee despre el din poza ce am pus-o sus. Vezi putea vedea mai de aproape finisajele și compartimentele sale.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu