Samsung RB29FDRNDSA, combină frigo Full No Frost

Pentru cei interesați de o combină frigorifică cu caracteristica Full No Frost recomand modelul Samsung RB29FDRNDSA care are un volum de 288 litri și clasa A+ de eficiență energetică. E perfect pentru cineva care e în căutarea unui model premium ușor de întreținut.

E disponibilă la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă ireproșabil când vine vorba de păstrat alimente la rece deoarece are și Multiflow (sistem de distribuție a aerului rece pe mai multe căi).
Iar, dacă vreți să vedeți mai bine cum arată atunci vă puteți face o primă impresie din imaginea alăturată.

Electrocasnicul
Electrocasnicul

Pe partea de caracteristici acest model RB29FDRNDSA de la Samsung are volumul total net de 288 litri (împărțit între cei 190 ai frigiderului și 98 ai congelatorului), dispenser de apă și o capacitate de congelare de 12 kilograme la 24 ore. Frigiderul e împărțit de 3 rafturi (pe ușă având 3 suporturi), iar congelatorul are 3 compartimente situate în partea inferioară a combinei.
Nici nu face prea mult zgomot deoarece are un nivel de zgomot de 39 decibeli care e foarte foarte mic.

Lucrurile care sunt atuuri ale acestui model sunt prezența No Frost (lucru care înseamnă că nu trebuie să dezghețați ori decongelați aparatul vreodată), Multiflow (acel sistem care face ca toate alimentele puse la păstrare să fie răcite uniform), consumul mic de resurse (are clasa A+ și un consum de 272 kWh pe an) și durabilitatea.
Lucruri negative nu are deoarece are prețul foarte mic, iar raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun… chiar fără egal.

Acest model e unul fără egal deoarece nu o să mai găsești modele precum acesta (mă refer la dotările sale) la un preț similar. O să apreciați lucrurile menționate mai sus, dar și că are două uși făcând ca frigiderul ori congelatorul să fie ușor de accesat.
Din clipul de alături vă puteți face mai bine o părere despre acest model, însă ar trebui precizat că în clip e un model inferior care nu e dotat cu dispenser de apă.

Te-ar mai putea interesa