Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung R538I

Acest laptop Samsung R538I cu procesor Dual Core P6200 la 2,13GHz, 3GB, 320GB de culoare Maro vine la 1.600 lei. Este un notebook office care are stil și se va dovedi foarte rezistent. E perfect pentru vizionat filme, navigat pe Internet și pentru ascultat muzică. O alternativă este un Samsung RV509.

Poze

Deschis

Închis

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificații tehnice

Samsung R538I vine cu un procesor Intel dual core 6200 și are ecran de 15,6 inci la o rezoluție de 1366 pe 768 pixeli de tip LCD LED.
Are instalați 3 giga de RAM de tip DDR3 și suportă maxim 8 giga, dar are ambele sloturi ocupate.
Hardul este unul de 5400 rotații pe minut de tip serial ATA, iar capacitatea acestuia este de 320 de giga.
Placa video este un Intel GMA HD care este una integrată și cam așa se comportă în jocuri:

Pe partea de multimedia are unitate DVD, difuzoare stereo cu SRS 3D, cameră web de 0,3 megapixeli și cititor de carduri. La porturi are port microfon, ieșire audio, LAN, HDMI, USB și VGA. Pentru comunicații are rețea 10/100 și wireless LAN b/g/n. Bateria este una de 6 celule, laptopul are 2,4 kilograme și tastatură numerică.

Păreri pro și contra

Pro achiziția acestui laptop ar fi prezența HDMI-ului, rețeaua WLAN n, sunetul cu SRS de tip stereo, procesorul dual core, placa video HD și prezența celor 3 giga de RAM.
Din păcate nu are placă video dedicată și cam acesta ar fi singurul minus.

Concluzie

Acest laptop Samsung R538I este unul pentru persoanele stilate și este perfect pentru birou și acasă pentru sarcini de tip office. Cel mai bun sistem de operare de instalat pe acest notebook este Windows 7 pe 64 de biți pentru a putea fi folosiți toți cei 3 giga de RAM.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Ionel

    Este foarte performant si rata foarte bine. Am si eu un Samsung r538i de aproximativ doua saptamani si functioneaza impecabil.
    Nu ma deranjeaza ca nu are placa video dedicata ca nu ma joc, dar m-aer incantat daca avea 4G0 de Ram. Nu zic ca nu merge bine cu 3 dar poate cu 4 mergea mai bine.
    L-am cumparat deoarece dupa ce l-am vazut la o prezentare nu mi-am putut lua gandul de la el.

  • Naşul

    Samsung R538I nu e neaparat recomandat de performanțe, ci de calitatea materialelor folosite la construcția lui și calitatea finisajelor.

Lasă un comentariu