Samsung Q85RA, serie de televizoare premium

Samsung Q85RA pare să fie una dintre cele mai avansate serii de televizoare de la cesta brand și care vine în câteva variante interesante. Toate prezintă aceleași specificații tehnice care cred că o să vă placă, bineînțeles, mă refer și la tehnologiile integrate. Sunt multe serii QLED și fiecare oferă ceva în plus ori în minus, dar la aceasta am văzut tehnologii video suplimentare, un sistem audio avansat și poate fi controlat vocal.

Designul e destul de reușit și din lateral se vede foarte bine că e subțire, iar piciorul de masă oferă o stabilitate bună și e unul minimalist. Marginile ecranului sunt mici, mai că ați zice că e precum un tablou dacă alegeți să-l puneți pe perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

55Q85RA e cea mai mică variantă a seriei și e urmată de 65Q85RA și 75Q85RA. Diferențele de preț sunt vizibile însă trebuie să știți că diagonala are mare importanță când aveți o cameră mare. Dacă îl folosiți strict pentru vizionare de conținut media alături de prieteni sau familie, atunci alegeți cea mai potrivită variantă.

Păreri pro și contra

Are tehnologii de imagine ceva mai bune decât restul seriilor și e de înțeles că doar discutăm de un alt buget: Direct Full Array 8x, Quantum HDR 12x, AI Upscaling etc. Tizen OS e o alegere foarte bună pentru că aveți un asistent util (Bixby), dar mai sunt și alte sisteme de operare reușite, doar că sunt pe televizoarele altor branduri. E prezent un sistem audio interesant de tip 2.2 care oferă o sonorizare excelentă că doar are 40W. Nu vor fi multe cabluri pentru că acesta prezintă One Invisible Connection cu One Connect Box, iar acest cablu e aproape nesesizabil.

Samsung Q85RA poate fi pus pe perete cu un suport compatibil și care nu costă foarte mult. Puteți reda filme din mai multe surse pentru că avem un televizor Smart de ultimă generație, iar televizorul poate deveni cu ușurință un monitor interesant. Nu veți găsi monitoare cu diagonală mare și poate că-l veți folosi împreună cu o consolă de jocuri care e tot 4K.

Te-ar mai putea interesa