Samsung Q70RA, televizor cu sistem audio de 40W și subwoofer integrat

Seria QLED Samsung Q70RA are un sistem audio ceva mai bun decât Q60RA, dar și câteva tehnologii în plus (de aceea e și așa diferență de preț). Față de cealaltă serie, cea mai mică variantă e 49Q70RA care o și recomand însă poate camera e mult mai mare și vă gândiți deja la variante precum 55Q70RA și 65Q70RA. Diferențele se văd atunci când rulați doar conținut 4K, deoarece detaliile vor fi mai vizibile pe un ecran generos. Nu merită să faceți un compromis dacă nu veți alege un sistem audio suplimentar, pentru că nu toate seriile oferă difuzoare atât de performante și acel subwoofer.

Designul e simplu și subțire, dar e loc de mai bine în special când privim seriile cele mai scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt numai păreri pozitive despre această serie și nici nu prea ai ce să-i reproșezi. Dacă vă doriți o diagonală mai mică atunci Q60RA ar fi perfect pentru dumneavoastră. În ambele cazuri, e inclusă telecomanda Smart care vă ușurează interacțiunea cu Tizen OS pentru că acceptă chiar și comenzi vocale. Aceasta se conectează prin bluetooth, iar unele serii accesibile nu au această tehnologie. Mai există și varianta folosirii telefonului mobil ca telecomandă, dar e necesară o aplicație.

Păreri pro și contra

Tehnologia QLED îmbunătățește mult imaginea, scenele devin mai luminoase și volum de culoare e 100%. Calitatea imaginii se apropie de cea a unui OLED și cred că această tehnologie o va înlocui pe aceea, în special că prețul e mult mai atractiv. Poate că variantele 75Q70RA și 82Q70RA par a fi prea scumpe, însă unul este cam cât patru televizoare de 40 inci și nu se adresează oricui.

Samsung Q70RA e perfect pentru gaming datorită ratei de refresh mare și porturilor disponibile (numeroase HDMI-uri). Față de anul trecut, acum avem serii numeroase pentru buzunarul fiecăruia și e bine să vă uitați la specificații pentru că unele chiar pot oferi o experiență mai plăcută. În funcție de necesități, veți face alegerea corectă și puteți alege să-l montați pe perete precum un tablou deoarece un suport de perete nu e scump.

Te-ar mai putea interesa