Samsung Q65RA, televizor argintiu cu ecran QLED

Televizoarele Q65RA de la Samsung sunt modele elegante și performante, iar într-o cameră luminoasă se poate puse doar un televizor argintiu. Bineînțeles, rama e subțire și mai că nu iasă atât de mult în evidență culoarea televizorului, însă dacă alegeți să-l instalați cu acele picioare, atunci e evidențiat mai bine argintiul. Se observă ușor că nu sunt deosebiri tehnice între aceasta și seria de culoare neagră, însă e puțin mai mare prețul pentru cea de jos.

Recomand un ecran generos pentru a vă bucura de imaginea sa că doar are tehnologie Quantum Dot (scene foarte bine iluminate), imaginea se apropie de cea a unui OLED. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelele 55Q65RA și 65Q65RA reprezintă alternative bune dacă camera e mare, însă e foarte important și de la ce distanță îl veți privi. Dacă aveți un PC, puteți renunța la monitor pentru că acum aveți un TV de ultimă generație care e perfect chiar și pentru gaming. Conținutul ales trebuie să fie la o rezoluție cât mai mare și clipurile pot fi rulate și la 60 frame-uri. Are procesor de imagine care îmbunătățește experiența de vizionare însă eu aș alege doar conținut 4K, dar diferențe se văd atunci când imaginea e scalată.

Păreri pro și contra

Acestea televizoare de tip QLED sunt multe peste cele clasice, motiv pentru care sunt mai căutate și apreciate de utilizatori. Merită să alegeți un astfel de model chiar dacă are un preț puțin piperat, poate că le vom putea lua și la prețuri ceva mai accesibile. E prezent un sistem de operare fluid și cu o interfață prietenoasă numit Tizen OS, iar telecomanda Smart e inclusă. Se poate căuta vocal o piesă sau un clip de pe Youtube, dar și se pot da comenzi (aveți asistentul vocal Bixby).

Samsung 49Q65RA are o construcție destul de subțire și se vede din pozele de prezentare, iar eu l-aș monta pe perete în special dacă e o variantă cu ecran mare. În funcție de promoții, alegeți modelul care vi se potrivește sau poate că și un resigilat ar fi o soluție de buget.

Te-ar mai putea interesa