Samsung Q60RA, QLED accesibil și disponibil în numeroase variante

Seria de televizoare QLED numit Q60RA pare să fie destul de populară și mulți utilizatori sunt mulțumiți de imagine. Această tehnologie de imagine nu e foarte nouă deoarece am văzut-o și în trecut doar că pe televizoare mult mai scumpe, iar Samsung a făcut o mișcare interesantă pentru că a introdus-o și pe variante cum e cea de jos. Totuși, mai sunt și alte caracteristici speciale care nu le vedem pe toate televizoarele, iar variantele premium chiar sunt multe peste acestea. Seria următoare oferă un sistem audio integrat mai puternic, care îl și recomand pentru o cameră mare, dar vă puteți lua unul clasic dacă vreți experiență cinematografică de tip 5.1.

Sistemul de operare e același și dacă nu-l cunoașteți, e vorba de Tizen OS care poate fi folosit cu telecomanda Smart deoarece televizoare are bluetooth. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

43Q60RA e accesibil pentru acel tip de ecran și eu chiar l-aș alege dar mai sunt și variantele mai apropiate care nu le-aș neglija – 49Q60RA și 55Q60RA. Nu toate variantele pot fi la promoție, deci alegeți care vă convine mai mult. Dacă vă place muzica aș opta pentru un soundbar cu subwoofer, soundbarul poate fi pus pe perete sub televizor și subwoofer-ul în colțul camerei. Sunt numeroase soluții pentru a avea o mică sală cinematografică la voi acasă.

Consider că difuzoarele de 40W erau mai potrivite pentru variantele 65Q60RA, 75Q60RA și 82Q60RA, dar poate că vreți să mai luați un echipament audio suplimentar.

Păreri pro și contra

Aveți 100% volum de culoare cu Quantum Dot, imaginile sunt mai strălucitoare și nu mai trebuie să umblați la luminozitate, design modern cu margini subțiri, este excelent pentru gaming (monitor), procesor de imagine bun și scalează imaginea dacă are rezoluție inferioară. Merită să fie pus pe perete datorită designului reușit și e precum un tablou mai mare, iar mărimea diagonalei ține de voi. Bixby este asistentul cu care veți interacționa și va ușura navigarea prin meniu.

Indiferent de mărime, specificațiile sunt aceleași dar eu recomand alegerea să o faceți în funcție de mărimea camerei sau distanța de vizionare. Detaliile sunt mai vizibile pe un ecran mare, însă trebuie să rulați conținut 4K, iar eu recomand Netflix.

Te-ar mai putea interesa