Samsung PS51E8000

Acest televizor 3D cu plasmă Samsung PS51E8000 e unul de 51 inch adică e de 129 cm. Un astfel de model se adresează celor care vor imagini cu nuanțe de negru mai profunde. Deci e o alternativă bună la un LED în special că acesta e un Smart TV cu tehnologie de conversie 2D-3D și tehnologii de interacțiune. Cred că e cel mai ieftin Smart TV cu Smart Interaction, adică puteți controla meniul său cu ajutorul vocii, mișcării mâinilor și poate detecta fața cu ajutorul camerei integrate. Sunt posibile toate acestea datorită microfonului integrat, a senzorului de mișcare și a camerei web. Puteți să vă transformați camera într-un mini cinema foarte ușor, dar aveți nevoie și de un buget generos. PS51E8000 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Din alt unghi

Specificații tehnice

Samsung PS51E8000 vine cu tehnologie 3D motiv pentru care veți beneficia de imagini 3D fără ca filmul să fie în acel format. Plasma prezintă multe avantaje, dar și câteva dezavantaje. Oricum, calitatea imaginii e un avantaj de luat în considerare. Pentru iubitorii de seriale TV sau jocuri, un astfel de TV nu trebuie să lipsească din sufragerie. Pe partea de audio are două difuzoare de 10 W, sunet 3D, dts 2.0 etc.

Poate reda posturi TV HD datorită tunerului TV performant și spre deosebire de altele nu are port pentru antenă. Playerul integrat poate fi folosit și pentru înregistrarea unei emisiuni, unui film sau a unui meci de fotbal. Porturile sunt cele uzuale între trebuie să menționez că are atât LA cât și WLAN, iar HDMIurile sunt 3 la număr. Mai prezintă și alte caracteristici dar acelea sunt tipice pentru Smart TV-urile de la acest producător și în special dacă e vorba de o serie mare – E8000.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu tehnologii de interacțiune, Smart HUB (aplicații), are 2 perechi de ochelari incluși, internet TV, browser web, puteți reda conținut media de pe internet, smartphone/tabletă prin Wi-Fi sau HDMI.

Minusuri: are doar 2 perechi de ochelari (4 perechi ar fi fost ideale).

Concluzie

Acest Samsung PS51E8000 e unul dintre cele mai bune televizoare de pe piață nu pentru că e o plasmă ci pentru că e un model inteligent și deci are multe funcții și tehnologii. Dacă vi se pare că prețul e prea mare, aveți alternativa ratelor fixe. Am pus un clip cu prezentarea acestei serii și veți observa că arată foarte bine:

Te-ar mai putea interesa