Samsung PS51E490B1WXBT

Dacă vrei un televizor care să afișeze o imagine de cea mai bună calitate atunci îți recomand o plasmă, iar un model bun care poate fi achiziționat pe bani puțini e acest Samsung PS51E490B1WXBT al cărui cod normal e Samsung PS51E490. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primim un televizor cu capabilități 3D și care are un ecran cu rezoluție HD.

Poze

Se poate vedea că e foarte asemănător cu PS43E490. Dar și cu LG 50PA4500se cam aseamănă din punct de vedere funcțional. Ecranul e unul de 51 de inci, adică 129 centimetri și e unul ideal pentru vizionarea filmelor, dar și a jocurilor. Singurul dezavantaj al acestui ecran mare ar fi faptul că are un consum de undeva la 130W.

Televizorul
Telecomanda

Specificaţii tehnice

E un televizor 3D și normal că vine cu posibilitatea realizări conversiei din 2D în 3D. Porturile numeroase vă vor ajuta la diferite chestiuni, iar cele mai bune porturi (sau cele mai folositoare) sunt USB-ul, HDMI, dar și altele. Greutatea acestui aparat e una mare de undeva la 20 de kilograme și acest lucru e mulțumită ecranului. Vine cu funcționalitatea Connect Share și sincer nu pot spune dacă poate reda *.mkv ori *.avi.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; rata de refresh e foarte bună și vă va ajuta să vedeți filme și jocuri fără sacadări; fiabilitatea e una bună, dar acest lucru e în principal datorat garanției; are tuner digital de tip DVB C care e un tuner HD care o să fie folositor la vizionarea canalelor de tip HD; are suport pentru DTS 2 și asta înseamnă că filmele se vor și auzi destul de bine; porturile HDMI sunt prezente pe acest televizor și vă vor ajuta să vizionați filme de pe laptop ori calculator.
Contra: rezoluția ecranului putea fi mai mare chiar dacă de la 2 metri nu mai faci diferență dintre HD și Full HD.

Concluzie

Recunosc că acest TV putea avea mai multe porturi care să vă ajute să intrați pe Internet și aici mă refer la port LAN și LAN, dar nefiind Smart TV nu prea v-ar fi ajutat la mare lucru aceste porturi. Dacă vreți să vă faceți o impresie despre cum arată vă recomand clipul de alături care e un preview la un model foarte similar ca funcționalitate și aspect.

Te-ar mai putea interesa