Samsung 51D8000

În cazul în care vreţi să savuraţi un film sau un joc la calitate maximă fără a avea lag vă recomand un televizor cu plasmă 3D Samsung 51D8000 deoarece este unul dintre cele mai bune televizoare de pe piaţă. Are toate tehnologiile inventate până acum, mai puţin cea LED deoarece e cu plasmă. Îl recomand deoarece dacă stai să te gândeşi preţul nu e prea mare la ce poate şi deoarece are conexiuni de reţea fiind un Smart TV, are multe tunere, sunet şi imagine 3D, iamgine de calitate Full HD, suport pentru reţele sociale şi telefonie prin Skype.

La o diagonală de 130 centimetri cred că va fi o plasmă foarte apreciată. Prețul bun Vezi prețul special de azi ». Dacă preţul lui Samsung 51D8000 vi se pare cam mare atunci aveţi alternative de la LG mai ieftine, iar o astfel de alternativă e 50PZ570. Dar, trebuie să ştiţi că televizorul din această mică prezentare e unul dintre cele mai bune.

Poze

Televizor LED 3D Samsung 40D6510 1
Din față
Televizor LED 3D Samsung 40D6510 2
Imagine 3D

Specificaţii tehnice

Samsung 51D8000 este un TV extrem de performant şi asta deoarece are ecran plasmă şi funcţii Smart TV. Piciorul are un design special, dar cred că TV-ul va arată mai bine pe perete.

Stă excelent pe partea de imagine deoarece are 600 herţi şi de aceea e destul de bun pentru jocuri. Alături e un clip cu modelul D8000 pentru a vă demonstra că jocurile merg destul de fluent.

La capitolul sunet, 51D8000 are DTS 2, tehnologii Dolby şi SRS. Normal că cele două difuzoare nu sunt mare lucru şi de aceea e de recomandat achiziţia unui sistem audio gen HT-D5100/EN.

Dacă vreţi să urmăriţi canale digital atunci o puteţi datorită tunerulul DVB-C şi pe lângă acest tuner mai are şi tunere T/S/S2. (S-urile sunt pentru satelit).

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, e şi pentru jocuri, imaginea e de o claritate impresionantă, are toate dotările posibile întâlnite pe televizoarele noi şi nu costă prea mult.
Contra: consumă cam mult curent – 480 W, iar greutatea e de circa 23 kilograme.

Concluzie

Plasmele întotdeauna au fost superioare din punct de vedere al calităţii imaginii şi modelul 51D8000 dovedeşte acest lucru şi în plus faţă de alt plasme are multe dotări utile (reţea, reţea wireless, reţele sociale etc).

Pentru a vă face o părere despre cum arată vă invit să urmăriţi scurtul preview de alături.

Te-ar mai putea interesa