Samsung PS43E450A1

O plasmă destul de bună e acest televizor Samsung PS43E450A1 care la unele magazine e disponibil cu codul PS43E450 sau 43E450. Vine ca o alternativă mai ieftină la 51E550. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și în opinia mea e una dintre cele mai ieftine plasme de pe piață. Din păcate rezoluția e HD, dar vine cu porturi de rețea, player intern capabil și un ecran care are refresh de 600 herți.

Poze

Din această poză se poate vedea că nu arată tocmai ca și PS43E490B1WXBTcare e un model ceva mai scump, mai exact un model care are preț aproape dublu. Designul e unul plăcut și e caracteristic plasmelor de la Samsung și din preview-ul de la final se va vedea că nu e deloc gros. Din prima imagine vă puteți face o părere aproximativă despre cum arată și cât de mare e deoarece e mare.

Plasma
E subțire

Specificaţii tehnice

Samsung PS43E450A1 e un aparat foarte bun care cred că ar putea fi considerat ca fiind gadget deoarece e ideal pentru vizionat filme, iar jocurile vor merge fără sacadări deoarece refresh-ul e excelent. Nu aș putea spune că e un TV de gaming deoarece nu e Full HD, dar e bun și la jocuri. Canalele TV în format digital vor merge excelent deoarece TV-ul are tuner digital de tip DVB C.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț foarte mic; consumul de curent nu e chiar a;a de exagerat față de alte plasme; fiabilitatea e excelentă nu trebuie să vă bateți prea mult capul cu întreținerea sa; vine cu tuner digital; garanția poate fi extinsă la 3-4 ani contra cost; are suport 3D pentru vizionarea filmelor în format 3D
Contra: ecranul nu are suport 1080p, dar de la 2-3 metri nu prea mai contează prea mult acest lucru.

Concluzie

PS 43E450 e un televizor nou și foarte capabil de la Samsung  și de aceea eu îl recomand cu căldură. Nici nu costă prea mult și eu l-aș recomanda în special persoanelor care vor un televizor mare cu care să poată urmări diferite emisiuni ori seriale. Normal că poate fi conectat la n laptop ori la un PC desktop pentru a vedea filme și cred că și asta ar putea fi o altă întrebuințare, adică de monitor extern.

Te-ar mai putea interesa